Ο «Dexter» δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα

dexter
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Το Showtime ανακοίνωσε την επιστροφή του Michael C. Hall στον ρόλο του ιδιοφυούς δολοφόνου για δέκα νέα επεισόδια.

Μετά από επτά χρόνια απουσίας, ο μοναδικός Dexter Morgan θα επιστρέψει για να σπείρει τον τρόμο αναζητώντας εκδίκηση σε μια νέα μίνι σειρά δέκα επεισοδίων. Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις και το teaser που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο νέος κύκλος του «Dexter» θα προβληθεί μέσω του Showtime.

Το άρθρο αναφέρει πως πέραν του Michael C. Hall, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει να ενσαρκώσει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, οι παραγωγοί έχουν έρθει σε συμφωνία για επιστροφή του πρώην επικεφαλής της σειράς, Clyde Phillips. Ο Phillips ηγήθηκε του «Dexter» ως εκτελεστικός παραγωγός για τους τέσσερις πρώτους κύκλους, από το 2006 έως το 2009, οι οποίοι θεωρούνται και οι ποιοτικότεροι της σειράς.

Η παραγωγή των νέων επεισοδίων αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2021 με στόχο με πρεμιέρα το φθινόπωρο και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η πλοκή θα συνεχιστεί από εκεί που τελείωσε η (απογοητευτική) όγδοη σεζόν. Στο φινάλε του 2013, ο Dexter αποφάσισε να σκηνοθετήσει τον θάνατο του, ώστε να συνεχίσει μια νέα ζωή ως ξυλοκόπος στο Όρεγκον.

«Το “Dexter” είναι μια τόσο ξεχωριστή σειρά, τόσο για τους εκατομμύρια οπαδούς του όσο και για το Showtime, μιας και ήταν τόσο πρωτοποριακό που τότε βοήθησε να βάλει το κανάλι στον χάρτη πριν από πολλά χρόνια. Θα επιστρέφαμε σε αυτό το μοναδικό χαρακτήρα μόνο εάν μπορούσαμε να βρούμε μια δημιουργική ομάδα πραγματικά αντάξια της υπέροχης, πρωτότυπης σειράς» ανέφερε ο πρόεδρος της Showtime Entertainment, Gary Levine.

Showtime

Η σειρά θρίλερ είχε βρεθεί υποψήφια για 13 Primetime Emmys και κέρδισε τα δύο (το 2010), ενώ ο Hall προτάθηκε για το Χρυσή Σφαίρα πέντε συνεχόμενες χρονιές για την ερμηνεία τους και την κέρδισε την τέταρτη φορά, το 2010. Το «Dexter» προτάθηκε για δέκα Χρυσές Σφαίρες (και κέρδισε τις δύο), επτά βραβεία του Screen Actors Guild, ενώ έλαβε και ένα Peabody το 2007.