Συνεργασία George Clooney και Bob Dylan με άρωμα μπέιζμπολ

george-clooney-bob-dylan
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Οι δυο αστέρες θα συμμετάσχουν ως παραγωγοί στη μεταφορά του «Calico Joe» που έγραψε ο John Grisham.

H μεταφορά του μυθιστορήματος «Calico Joe» του John Grisham θα αποτελέσει αφορμή για να συνεργαστούν ο George Clooney και ο Bob Dylan. Οι δύο αστέρες του κινηματογράφου και της μουσικής θα συμμετάσχουν ως παραγωγοί, μέσω των Smokehouse Pictures και Grey Water Park Productions αντίστοιχα.

Το μυθιστόρημα του Αμερικάνου συγγραφέα που εκδόθηκε το 2012 αφηγείται την ιστορία ενός πατέρα και γιού και την σχέση τους με το μπέιζμπολ. Το «Calico Joe» είναι το πρώτο βιβλίο του Grisham με θέμα το μπέιζμπολ και είναι εμπνευσμένο από τις προσωπικές εμπειρίες του συγγραφέα, αλλά και την πραγματική ιστορία του Ray Chapman, του μοναδικού παίχτη του αθλήματος που έχει πεθάνει στο γήπεδο.

AP / Jose Luis Magana

Ο πολυβραβευμένος John Grisham έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει τρία βιβλία μέσα στο 2020, τα «A Time for Mercy», «Camino Winds» και «The Guardians».

«Ο John έχει γράψει μια όμορφη ιστορία και η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Bob για να την μεταφέρουμε στην οθόνη είναι απλώς φανταστική» δήλωσε ο Clooney με τον συνεργάτη του Grant Heslov για το project.

«Ο George και ο Grant βλέπουν σε αυτό το βιβλίο αυτό που βλέπω κι εγώ σε αυτό – μια σπουδαία ιστορία που θα απηχήσει το ίδιο με τους νέους και τους μεγαλύτερους. Κόσμος από όλες τις πτυχές της ζωής θα μπορεί να συσχετιστεί μαζί της» συμπλήρωσε ο Dylan για την νέα παραγωγή.