Η Miley Cyrus ροκάρει με Cure και Cranberries

miley-cyrus
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Το σετ της Αμερικανίδας pop star για το #SOSFest περιλάμβανε διασκευές των «Boys Don’t Cry» και «Zombie».

Τα τελευταία χρόνια η Miley Cyrus έχει κάνει μια συνειδητή προσπάθεια να αποτινάξει ην ταμπέλα της pop star, κάτι το οποίο έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό μουσικά τόσο στη δισκογραφία της, αλλά και μέσω διασκευών που έχει ενσωματώσει στα σετ των ζωντανών εμφανίσεων της.

Την περασμένη χρονιά η 27χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια διασκεύασε το «Head Like A Hole» των Nine Inch Nails στο Glastonbury, ενώ αργότερα τραγούδησε τα «Comfortably Numb» των Pink Floyd, το «Black Dog» των Led Zeppelin, το «Roadhouse Blues» των Doors και το «Help!» των Beatles.

Shutterstock / Chelsea Lauren

Στα πλαίσια της εμφάνισης της στο #SOSFest που πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο Whisky A Go Go του δυτικού Χόλυγουντ, η Cyrus ερμήνευσε τρία τραγούδια: το νέο της single «Midnight Sky», το «Boys Don’t Cry» των The Cure και το «Zombie» των The Cranberries.

Στόχος του τριήμερου φεστιβάλ ήταν να συγκεντρωθούν χρήμα για την ενίσχυση των ανεξάρτητων συναυλιακών χώρων που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού. Στο ίδιο φεστιβάλ, το Σάββατο, συμμετείχαν οι Foo Fighters με ένα acoustic set πέντε τραγουδιών.

Δείτε το set της Miley Cyrus από το #SOSFest