Το spooky μυστικό ομορφιάς της Jennifer Aniston

jenniferkaianiston
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η μάσκα προσώπου που κάνει τα πάντα έγινε viral, κατακτώντας το πρώτο βραβείο ομορφιάς στο Instagram.

Από φέτος, που η Jennifer Aniston εμφανίστηκε για πρώτη φορά με δικό της λογαριασμό στο Instagram (και έφτασε σχεδόν τους 36m ακόλουθους σε χρόνο μηδέν), έδειξε με απόλυτη άνεση πολλές στιγμές της προσωπικής της ζωής. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της, την δείχνει να προετοιμάζει την εικόνα του προσώπου της πριν την εμφάνισή της στα 72α Emmy Awards (μπορεί να μοιάζει τρομακτική, αλλά στην πραγματικότητα, η μάσκα προσώπου που φορά είναι αληθινά «μαγική»).

Η 51χρονη ηθοποιός κάθεται σταυροπόδι τον καναπέ του σπιτιού της φορώντας πιτζάμες Pour Les Femmes, κρατώντας στο χέρι της ένα ποτήρι σαμπάνιας και έχοντας απλώσει στο πρόσωπό της μια πολυτελή μάσκα φύλλων. Η λεζάντα της έγραφε: «Προετοιμάζομαι για τα Emmy φορώντας την ...άλλη μου μάσκα (σ.σ.: Covid-19)». Όλοι οι διάσημοι φίλοι της έστειλαν πολλές καρδιές -με την Julia Roberts να σχολιάζει «Love You»-, και τα likes να ξεπερνούν τα 4,3m.

«Η συγκεκριμένη μάσκα ομορφιάς Anti-blemish Bio-cellulose της εταιρείας 111Skin είναι αληθινά μεγαλοφυής», λέει η Joanna Czech, μια celebrity facialist της Νέας Υόρκης, και για χρόνια προσωπική σύμβουλος ομορφιάς της Aniston. «Αποτελείται από δυο φύλλα, όπου το πρώτο καλύπτει το πρόσωπο από το μέτωπο έως τη μύτη και το δεύτερο από τη μύτη μέχρι το πιγούνι, διατηρώντας παράλληλα τη φυσική ισορροπία υγρασίας του δέρματος και την καταπράυνση του ερεθισμένου δέρματος. Η άνω μάσκα αντιμετωπίζει τις κηλίδες που σχετίζονται με τον ήλιο, τους ερεθισμούς και τον ιδρώτα, ελαχιστοποιώντας το σμήγμα που προσελκύει τα κακά βακτήρια γύρω από τη ζώνη Τ. Το κάτω μέρος της μάσκας επικεντρώνεται στον κατευνασμό των φλεγμονών και του ερεθισμού που προκαλείται από την ορμονική ακμή στα μάγουλα και τη γραμμή του σαγονιού. Και τα δυο φύλα ταυτόχρονα, προσφέρουν βαθιά κυτταρική θρέψη και ενυδάτωση που διαρκεί έως και 48 ώρες».

Λίγες ώρες μετά την κούρα ομορφιάς, η Aniston παραβρέθηκε στην εκδήλωση ως υποψήφια για το βραβείο Outstanding Lead Actress κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις -παρόλο που το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο των Emmy το κέρδισε ωστόσο η 24χρονη Zendaya, ως Rue στη σειρά Euphoria.