Reese Witherspoon και όλο το καστ από την «Εκδίκηση της ξανθιάς» ξανά μαζί

legally-blonde
ΤΡΙΤΗ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Reese Witherspoon, Selma Blair, Jennifer Coolidge, Holland Taylor και πολλοί άλλοι βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από 20 χρόνια.

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την πρεμιέρα της κλασικής κωμωδίας «Η εκδίκηση της ξανθιάς» και έτσι λοιπόν όλα τα μέλη του καστ βρέθηκαν μαζί για ένα ξεχωριστό reunion. Η Reese Witherspoon που ενσάρκωσε την Elle Woods, μοιράστηκε ένα teaser της επανένωσης μέσω του Instagram.

«Γελάσαμε, κλάψαμε και μπορεί να κάναμε το bend and snap ή και όχι, για το καλό παλιό καιρό» έγραψε η Witherspoon στην ανάρτηση της στο Instagram, αναφερόμενη στην μυστική κίνηση που έμαθε στον χαρακτήρα της στην ταινία η μανικιουρίστρια Paulette Bonafonté (Jennifer Coolidge) για να τραβά την προσοχή όταν κάνει είσοδο.

Μεταξύ άλλων στο βίντεο εμφανίζονται οι Witherspoon, Coolidge, Selma Blair (που ερμήνευσε τον ρόλο της αντίζηλου της Woods, Vivian Kensington) και Holland Taylor (καθηγήτρια Elspeth Stromwell). Το reunion του καστ θα μεταδοθεί την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου (01:15 το πρωί ώρα Ελλάδος) μέσω του YouTube.