«Στενές επαφές τρίτου τύπου» για την Miley Cyrus

miley-cyrus
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ισχυρίζεται πως την καταδίωξε ένα ΑΤΙΑ και «συγκλονίστηκε» όταν κοίταξε κατάματα έναν εξωγήινο.

Η Miley Cyrus αποκάλυψε πως κάποτε την είχε «καταδιώξει» ένα ΑΤΙΑ και τόνισε πως το συμβάν την «αναστάτωσε» σε βαθμό που πλέον βλέπει τον ουρανό με άλλο μάτι. Η αποκάλυψη της Αμερικανίδας τραγουδίστριας έγινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον σχεδιαστή μόδας Rick Owens για το Interview.

«Οδηγούσα στο Σαν Μπερναντίνο με ένα φίλο και με καταδίωξε κάποιο είδος ΑΤΙΑ. Είμαι αρκετά σίγουρη γι’ αυτό που είδα» δήλωσε η Cyrus, συμπληρώνοντας πως είχε μόλις αγοράσει μια ποσότητα μαριχουάνας «από έναν τύπο σε ένα βαν μπροστά από ένα καπνοπωλείο, οπότε μπορεί και να ήταν η μαριχουάνα».

Shutterstock / Fer Gregory

Όταν ρωτήθηκε πιο συγκεκριμένα για το άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που είδε εκείνο το βράδυ, η Cyrus το περιέγραψε το έναν «ιπτάμενο εκχιονιστήρα» που έβγαζε κίτρινο φως και είχε ένα «τεράστιο αλέτρι στο μπροστινό μέρος».

«Το είδα να πετάει και το είδε ο φίλος μου. Υπήρχαν ένα δυο άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο και σταμάτησαν και αυτά για να δουν, οπότε νομίζω πως αυτό που είδα ήταν αληθινό. Δεν ένιωσα καθόλου απειλή , αλλά είδα ένα πλάσμα να κάθεται μπροστά στο ιπτάμενο αντικείμενο» συνέχισε η Cyrus.

REX/Shutterstock

«Με κοίταξε και ειδωθήκαμε στα μάτια, νομίζω αυτό είναι που με πραγματικά με συγκλόνισε· που κοίταξα κάτι στα μάτια και δεν μπορούσα ακριβώς να καταλάβω. Ήμουν ταραγμένη για περίπου πέντε μέρες. Με συγκλόνισε. Έβλεπα πια τον ουρανό με άλλο μάτι. Νόμιζα ότι μπορεί να επιστρέψουν» κατέληξε η τραγουδίστρια.