Ο Tim Burton επαναφέρει την «Οικογένεια Άνταμς» στη μικρή οθόνη

the-addams-family
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Το Netflix φαίνεται πως κερδίζει τον «πόλεμο των προσφορών» για την τηλεοπτική σειρά που σχεδιάζει ο Αμερικάνος σκηνοθέτης.

Τα τελευταία χρόνια η «μικρή οθόνη» έχει γίνει ιδιαίτερα ελκυστική για πολλά μεγάλα ονόματα του κινηματογράφου, αφού το επίπεδο παραγωγής έχει βελτιωθεί σημαντικά. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Tim Burton σκοπεύει να γυρίσει ένα τηλεοπτικό reboot της «Οικογένειας Άνταμς» και ήδη έχει ξεκινήσει ένας «πόλεμος προσφορών» μεταξύ των στούντιο.

Επί του παρόντος δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες για την σειρά, όμως το άρθρο αναφέρει πως θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και θα εστιάζει στην Wednesday Addams και την αντίληψη της για τον κόσμο. Ο Burton έχει θέσει επικεφαλής της τηλεοπτικής σειράς τους Alfred Gough και Miles Millar, με πλούσιες εμπειρίες από τα «Smallville» και «Spider-Man 2».

Shutterstock

Η είδηση πάντως προκάλεσε προβληματισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού πέραν των δύο παλαιότερων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, πρόσφατα κυκλοφόρησε μια animated παραγωγή στη μεγάλη οθόνη και του χρόνου αναμένεται μια συνέχεια. Αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον Burton, ούτε όμως και το Netflix, το οποίο φέρεται να βρίσκεται κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή του σκηνοθέτη.

Δεν είναι η πρώτη επαφή του Burton με τη μικρή οθόνη, αφού στο παρελθόν είχε διατελέσει εκτελεστικός παραγωγός της τηλεοπτικής μεταφοράς του «Σκαθαροζούμη». Τις τελευταίες δεκαετίες όμως έχει εστιάσει κυρίως στις κινηματογραφικές παραγωγές, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στις συνεργασίες του με τον Johnny Depp.