Οι «πλαστικές καρδιές» της Miley Cyrus χτυπούν τον Νοέμβριο

miley-cyrus David Fisher
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

«Έχασα το σπίτι μου από μια πυρκαγιά, αλλά βρήκα τον εαυτό μου στάχτες» δήλωσε η Αμερικανίδα pop star για τον έβδομο δίσκο της.

Η Miley Cyrus αποκάλυψε πρόσφατα πως σκοπεύει να βγάλει ένα άλμπουμ με διασκευές από Metallica, όμως πριν από αυτό θα κυκλοφορήσει τον έβδομο προσωπικό δίσκο της με original τραγούδια, το «Plastic Hearts». Στην σχετική ανάρτηση της στα social media για την νέα δισκογραφική της δουλειά, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δήλωσε πως θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου.

«Είναι πάνω από δύο χρόνια που ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ. Νόμιζε πως τα είχα καταλάβει όλα. Όχι μόνο με τα τραγούδια και τους ήχους του δίσκου, αλλά σε όλη μου τη ζωή» αναφέρει η Cyrus, τονίζοντας πως «κανείς δεν μπορεί να βάλει έναν εγωισμό στη θέση του, όσο η ίδια η ζωή. Εκεί που νόμιζα πως ένα έργο είχε ολοκληρωθεί, σβήστηκαν όλα. Συμπεριλαμβανομένης της σχετικότητας του μεγαλύτερου μέρους της μουσικής. Επειδή όλα άλλαξαν για πάντα».

«Η φύση έκανε αυτό που τώρα βλέπω ως χάρη και κατέστρεψε αυτά που δεν μπορούσα να αφήσω η ίδια. Έχασα το σπίτι μου από μια πυρκαγιά, αλλά βρήκα τον εαυτό μου στάχτες» συνέχισε η Cyrus, αναφερόμενη στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2018 στο Μαλιμπού. Παρά το γεγονός ότι μπόρεσε να ανακτήσει μέρος της μουσικής που χάθηκε στην πυρκαγιά, αποφάσισε τελικά να ακολουθήσει μια νέα ρότα.

«Εάν ήταν ένα κεφάλαιο στο βιβλίο μου, νομίζω θα το έλεγα “Η Αρχή”, το οποίο συνήθως όταν κάτι τελειώνει το λέμε “Το Τέλος”. Αλλά ήταν κάθε άλλο παρά αυτό. Θριαμβευτικά και με ευγνωμοσύνη, σας παρουσιάζω τον έβδομο δίσκο μου, το “Plastic Hearts”» κατέληξε η ανάρτηση της.