Richard Gere: νέος ρόλος για τις μεγαλύτερες σε ηλικία θαυμάστριές του

richard-gere-neos-rolos-gia-tis-megaluteres-se-ilikia-thaumastries-tou

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο Richard Gere θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ της ταινίας «Τhe best exotic Marigold Hotel» που αποτέλεσε πριν λίγα χρόνια την πιο απροσδόκητη εμπορική επιτυχία.

Ο αμερικανός σταρ ο οποίος αγαπήθηκε ως κινηματογραφικός «Ζιγκολό» από το γυναικείο κοινό, θα ενώσει τις δυνάμεις του με μια σειρά «βετεράνων» Βρετανών ηθοποιών, σε έναν ρόλο που μαρτυρά πλέον την ηλικία του.

Η ταινία του John Madden «Τhe best exotic Marigold Hotel» (2011) παρουσίαζε τις περιπέτειες μιας ομάδας συνταξιούχων σε ένα Ινδικό ξενοδοχείο. Στο πρωταγωνιστικό καστ συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι : Judi Dench, Tom Wilkinson, Maggie Smith, Penelope Wilton και Bill Nighy. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Richard Gere θα ενσαρκώνει έναν καινούργιο χαρακτήρα, ενώ –με εξαίρεση τον Wilkinson-, όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν για μια νέα κινηματογραφική εμφάνιση.

Παρότι η ταινία του John Madden, δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους κριτικούς, αποτέλεσε μια σημαντική εμπορική επιτυχία. Στο παγκόσμιο box office, αυτή η χαμηλού κόστους παραγωγή των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, κατόρθωσε να αγγίξει τα 130 εκατομμύρια δολάρια.

Η ταινία ήταν βασισμένη στο μυθιστόρημα της Deborah Moggach «These Foolish Things». Πολλοί σημείωσαν ότι η απρόσμενη εμπορική επιτυχία του φιλμ αποδεικνύει το κενό της κινηματογραφικής βιομηχανίας σε ταινίες που να απευθύνονται στο κοινό της τρίτης ηλικίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Deadline, ο John Madden θα καθίσει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το σίκουελ.