Η Beyoncé δίνει έναν 80s τόνο στη νέα συνεργασία της με την Adidas

beyonce
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η σειρά Adidas x Ιvy Park αντλεί έμπνευση «από την εσωτερική ομορφιά, δύναμη, αντοχή και ενέργεια καλλιτεχνών που έχουν βρει το πάρκο τους».

Πριν από ένα περίπου χρόνο η Beyoncé ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την Adidas για την δημιουργία μιας νέας σειράς αθλητικών ειδών με την υπογραφή της. Μέσω ενός διαφημιστικού σποτ εμπνευσμένο από την χρυσή δεκαετία της βιντεοκασέτας, η Αμερικανίδα pop star έδωσε μια πρώτη ματιά στη σειρά Drip 2.

«Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που έχω μείνει τόσο ακίνητη. Όταν δεν έχεις πουθενά να πως, τι κάνεις» αναρωτιέται η Beyoncé στο teaser που έχει για μουσική επένδυση το «Faceshopping» της Sophie. Η δεύτερη σειρά Adidas x Ιvy Park αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η νέα σειρά αθλητικών ειδών γιορτάζει τη θετικότητα και την χαρά, ενώ αντλεί έμπνευση «από την εσωτερική ομορφιά, δύναμη, αντοχή και ενέργεια καλλιτεχνών που έχουν βρει το πάρκο τους».

Η Beyoncé δημιούργησε την Ivy Park, η οποία πήρε το όνομα της από την κόρη της Blue Ivy, το 2016 σε συνεργασία με την Topshop. Δύο χρόνια αργότερα όμως απέκτησε την πλήρη κυριότητα του brand όταν ήρθαν στο φως κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και ρατσιστικής συμπεριφοράς εναντίον του συνιδρυτή της εταιρείας, Sir Philip Green.