Ήρθε η σειρά του Adam Sandler να ταξιδέψει στις άκρες του γαλαξία

adam-sandler Kristina Bumphrey
ΤΡΙΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο σκηνοθέτης του «Τσερνόμπιλ» θα γυρίσει την επόμενη ταινία του Αμερικάνου κωμικού για το Netflix.

Μετά την εκπληκτική ερμηνεία του στο «Άκοπο διαμάντι» των αδελφών Safdie, ο Adam Sandler ετοιμάζεται για τον επόμενο ρόλο του για το Netflix που ενδέχεται να προβληματίσει τις κριτικές επιτροπές των μεγάλων βραβείων. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο κωμικός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε μια κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος «The Spaceman from Bohemia» του Jaroslav Kalfar.

Κεντρικός ήρωας του βιβλίου είναι ένας αστροναύτης, ο οποίος έχει σταλεί στην άκρη του γαλαξία για να συλλέξει μια μυστηριώδης και αρχαία σκόνη. Σύντομα όμως η ζωή του στη Γη αρχίζει να καταρρέει και στρέφεται στη μοναδική φωνή που μπορεί να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα. Η λεπτομέρεια είναι πως η φωνή ανήκει σε ένα πλάσμα από τις απαρχές του χρόνου που κρύβεται στα σκοτάδια του σκάφους του.

Variety/Shutterstock / Christopher Polk

Την σκηνοθεσία της ταινίας του Netflix με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Emmy Johan Renck, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Colby Day. Η συνεργασία του Sandler με την πλατφόρμα streaming ξεκίνησε το 2015 και παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες παραγωγές είναι κωμωδίες μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με ταινίες όπως τα «Πρόσκληση για φόνο» και «Το Χάλοουιν του Χιούμπι» πιο πρόσφατα.

Ο Renck από την πλευρά του είναι ιδιαίτερα περιζήτητος στο Χόλυγουντ μετά την επιτυχία που σημείωσε το «Τσερνόμπιλ» του HBO. Ο Σουηδός σκηνοθέτης έχει γυρίσει επίσης επεισόδια του «Bloodline» για το Netflix, του «Breaking Bad» του AMC και του «Vikings» του History.