Ποια ελληνικά ξενοδοχεία ξεχώρισαν στα διεθνή βραβεία TUI;

phāea-resorts
ΤΡΙΤΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Δόθηκαν πρόσφατα τα βραβεία TUI Global Hotel Awards του τουριστικού ομίλου TUI και ανάμεσα στους διακριθέντες βρίσκουμε και δυο ελληνικά ξενοδοχεία.

Μια σπουδαία διάκριση αποτελούν για τα ξενοδοχεία τα βραβεία TUI Global Hotel Awards, τα οποία επιβραβεύουν τις καλύτερες επιδόσεις των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων με βάση τις αξιολογήσεις των πελατών, σχετικά πάντα με την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Τα βραβεία αυτά είναι 16 και ανάμεσά τους βρίσκουμε και δύο ελληνικές διακρίσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Euphoria resort
Οι διακριθέντες είναι ο ξενοδοχειακός όμιλος Phāea Resorts (Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, Cretan Malia Park, μέλος των Design Hotels® και Agapi Βeach Resort), ο οποίος βραβεύτηκε στην κατηγορία TUI Care Foundation, αλλά και το ξενοδοχείο Εuphoria Resort στο Κολυμβάρι της Κρήτης, το οποίο διακρίθηκε στην κατηγορία Best Hotel TUI Nordic ως το καλύτερο ξενοδοχείο για τους Σκανδιναβούς πελάτες της TUI παγκοσμίως.

Η απονομή έγινε πάντα με τους απαραίτητους περιορισμούς και τήρηση των μέτρων ασφαλείας, σε ένα κλίμα που αναδύει αισιοδοξία για το μέλλον του τουρισμού.