Η ζωή της εμβληματικής Selena στο Netflix

selena-the-series
ΤΡΙΤΗ, 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της δραματικής βιογραφικής σειράς με την Christian Serratos στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η μεξικανικής καταγωγής Selena Quintanilla αποτελεί μια από τους σπουδαιότερες και πιο σημαντικές λάτιν τραγουδίστριες στην Αμερικη και κατάφερε να ξεπεράσει μεγάλες δυσκολίες και να δημιουργήσει έναν θρύλο πριν τη δολοφονία της το 1995, στην ηλικία των 23 ετών. Η ιστορία της είχε μεταφερθεί με επιτυχία στη μεγάλη οθόνη το 1997 από τον Gregory Nava με την Jennifer Lopez και πλέον ήρθε η ώρα για βιογραφική σειρά στο Netflix.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Selena: The Series» έχει αναλάβει η Christian Serratos, γνωστή για τους ρόλους του στο «The Walking Dead» και τις ταινίες «Twilight», ενώ δίπλα της εμφανίζονται ο Ricardo Chavira υποδυόμενος τον πατέρα της Abraham, ο Gabriel Chavvaria ως τον αδερφό της A.B., η Noemi Gonzalez ως αδερφή της Suzette και η Seidy Lopez ως μητέρα της Marcella, ενώ η Madison Taylor Baez θα ενσαρκώσει την Selena σε νεαρή ηλικία.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι παραγωγοί της πλατφόρμας streaming συνεργάστηκαν στενά με την οικογένεια Quintanilla, η οποία είχε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού. «Με αυτή την σειρά, οι θεατές θα μάθουν επιτέλους ολόκληρη την ιστορία της Selena, της οικογένειας μας και τον αντίκτυπο που είχε στις ζωές όλων μας» δήλωσε η Suzette Quintanilla για την σειρά.

Η πρεμιέρα της δραματικής βιογραφικής σειράς «Selena» αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου μέσω του Netflix.