Η Reese Witherspoon αποκαλύπτει το κραγιόν που φορούν 3 γενιές στην οικογένειά της

i-reese-witherspoon-apokaluptei-to-kragion-pou-foroun-3-genies-stin-oikogeneia-tis-genies-stin-oikogeneia-tis
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ποια είναι η «μυστική πατέντα» για αισθαντικά χείλη, που περνά από γιαγιά σε εγγονή;

Ένα πράγμα που δεν θα σας κάνει ποτέ να βαρεθείτε, είναι να παρακολουθείτε τα μυστικά ομορφιάς που μοιράζεται η σταρ του Χόλιγουντ Reese Witherspoon μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Αλλά ανάμεσα στις αναρτήσεις που αφορούν πολλές προσωπικές της στιγμές με συμβουλές ομορφιάς και διατροφής, τη μεγαλύτερη απήχηση είχε μια συγκεκριμένη εικόνα, η οποία αποτέλεσε μέρος μιας συνέντευξής της στην αμερικανική Vogue. Στο συγκεκριμένο τεύχος, εκτός από την παρουσία της ηθοποιού στο εξώφυλλο του περιοδικού, υπήρχε μια κοινή φωτογράφηση των τριών γενεών Witherspoon -η 44χρονη Reese, η 21χρονη κόρη της Ava, και η γιαγιά Betty.

To κλου του συγκεκριμένου ενσταντανέ είναι πως και οι τρεις γυναίκες φορούσαν το ίδιο τέλειο κόκκινο κραγιόν, σε μια συγκεκριμένη σκιά που αποκάλυψε η ίδια η Reese στο λογαριασμό της: «Αυτό το πανέμορφο κραγιόν δεν χρησιμοποιήθηκε τυχαία για τη λήψη της Vogue. Είναι μια “μυστική” απόχρωση που φοράμε πάντα, και είναι αληθινά ιδανική και για τις τρεις μας, μιας και μοιραζόμαστε το ίδιο χρώμα δέρματος, ματιών και μαλλιών». 

Η φημισμένη makeup artist Gucci Westman, η οποία ήταν υπεύθυνη για την τελική εικόνα των Witherspoon στη συγκεκριμένη φωτογράφηση, λύνει το γρίφο σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Allure: «Η απόχρωση που λατρεύουν να χρησιμοποιούν η Reese, η Ava και η Betty, δεν είναι από ένα μόνο κραγιόν. Στην πραγματικότητα, επιλέγουν έναν μελετημένο συνδυασμό τεσσάρων αποχρώσεων -φούξια, τερακότα, κόκκινο της φωτιάς και dirty rose- τις οποίες αναμειγνύουν με μεγάλη “μαεστρία” στο πινέλο τους πριν το απλώσουν στα χείλη. Ως καλλιτέχνης του μακιγιάζ, λατρεύω την αντίθεση, και πάντα μου άρεσε η εφαρμογή πολλών χρωμάτων το ένα δίπλα στο άλλο. Και είναι αλήθεια, ότι ταιριάζει τόσο υπέροχα σε κάθε ηλικία, αρκεί να ξέρει κανείς πώς να το διαχειρίζεται ανάλογα. Το μόνο που δεν κατάφερα να μάθω, είναι εάν αυτή η μαγική μείξη, είναι “πατέντα” της γιαγιάς, της κόρης ή της εγγονής». 

THE BEAUTY TEAM