Το νέο μπουντουάρ της Kylie Jenner δεν απέχει από boutique πολυτελείας

to-neo-mpountouar-tis-kylie-Jenner-den-apexei-apo-boutique-poluteleias
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Με τις αναρτήσεις της στο Instagram δείχνει τι πραγματικά σημαίνει «glam room».

Ο κατάλογος των πραγμάτων που ζηλεύουμε παρακολουθώντας τον τρόπο ζωής των πλούσιων και διάσημων είναι μακρύς. Αλλά όταν μιλάμε για τα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner, αυτός ο κατάλογος μακραίνει ακόμη περισσότερο: ατελείωτες ντουλάπες με αξιοζήλευτα κομμάτια διάσημων σχεδιαστών, ιδιωτικά τζετ, πολυτελείς επαύλεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, και μπουντουάρ ομορφιάς, που λίγο απέχουν από υπερσύγχρονα στούντιο αισθητικής.
Και ενώ ολόκληρη η οικογένεια έχει να επιδείξει αρκετά πολυτελή μπουντουάρ στα σπίτια τους, η Kylie Jenner ξεπέρασε τον πήχυ -ακόμη και για τα πρότυπα των Kardashians.

H 23χρονη celebrity των social media και δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας αγόρασε πρόσφατα ένα νέο σπίτι, όπου ο χώρος ομορφιάς και περιποίησης κυριαρχεί, διαμορφωμένος σε ένα πρωτόγνωρο glam room το οποίο η ίδια η Kylie Jenner ονομάζει «θεϊκό», στην πρώτη ανάρτηση που έκανε πρόσφατα επιδεικνύοντας λίγες λεπτομέρειες από το χώρο. 

Ένας τοίχος είναι στολισμένος με σειρές εξωφύλλων περιοδικών στα οποία πρωταγωνιστεί, ένας άλλος τοίχος είναι γεμάτος με τις τελευταίες σειρές προϊόντων που έχει δημιουργήσει η ίδια, ενώ παντού στο χώρο κυριαρχεί η αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε φουτουριστική μπουτίκ ομορφιάς, με τη γωνιά του ...κομμωτηρίου να αποτελεί το πιο αγαπημένο χώρο της Kylie, περνώντας εκεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας της. 

Κάποιοι το θεωρούν ακραία υπερβολή επίδειξης πλούτου, αλλά είμαστε 100% σίγουροι ότι όλες θα κάνατε το ίδιο ακριβώς εάν μπορούσατε. Σωστά;

THE BEAUTY TEAM