Έτσι ξεπέρασε ο Dave Grohl τον «καταστροφικό εθισμό» του στον καφέ

dave-grohl Al Wagner
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο frontman των Foo Fighters μοιράστηκε ένα νέο βίντεο όπου αποκάλυψε το «θαυματουργό» φάρμακο που τον θεράπευσε - το FreshPotix.

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, ενώ ηχογραφούσε με τον Them Crooked Vultures, ο Dave Grohl αποκάλυψε μια «σκοτεινή» πτυχή της ζωής του μακριά από τις κάμερες – τον εθισμό του στον καφέ. Το σχετικό σατιρικό βίντεο με τίτλο «Fresh pots!» έγινε ανάρπαστο και ο frontman των Foo Fighters επέστρεψε με μια συνέχεια.

Στο νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι των Foo Fighters στο YouTube, ο Grohl εξηγεί πως πλέον έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον καταστροφικό εθισμό του στην καφεΐνη χάρη στο (φανταστικό) φάρμακο FreshPotix. Όπως όλα τα φάρμακα όμως, το συγκεκριμένο έχει ορισμένες ιδιαίτερες «παρενέργειες».

«Πριν από δέκα χρόνια αντιμετώπιζα μια δυσβάσταχτη εξάρτηση από την καφεΐνη. Η ικανότητα μου να διατηρώ προσωπικές σχέσεις και να αφοδεύω σωστά υπονομεύτηκε από την καταστροφική αϋπνία μου και την τοξική από τον καφέ ανάσα μου. Καθώς λοιπόν με εξουσίαζε το φασόλι του καφέ, κατάντησα να κάνω τα πάντα για μια δόση. Ο καφές μου γινόταν ολοένα και πιο σκούρος – μέχρι που έπιασα πάτο» αφηγείται ο μουσικός.

Ευτυχώς όμως, εξηγεί στην συνέχεια, μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στην καφεΐνη με την βοήθεια του FreshPotix. «Δεν χρειάζεται πλέον να κλέβω από μαγαζιά ή να πουλάω το κορμί μου για εκείνην την φανταστική αίσθηση που κρατά 36 ώρες ξύπνιο και με έστειλε στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία και ψυχωτική αξιολόγηση» δηλώνει με περηφάνεια ο Αμερικάνος μουσικός.