Ακούστε το solo ντεμπούτο της Paris Jackson

paris-Jackson Chris Pizzello
ΣΑΒΒΑΤΟ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η κόρη του «Βασιλιάς της Pop» σκοπεύει να κυκλοφορήσει τον πρώτο δίσκο της με τίτλο «Wilted» στις 13 Νοεμβρίου.

Η Paris Jackson δεν έχει κρύψει την διάθεση της να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική και ακολουθώντας στα χνάρια του πατέρα της και πριν από λίγους μήνες έκανε το ντεμπούτο της με τον (πρώην, πια) σύντροφο της Gabriel Glenn με τους Soundflowers.

Σειρά έχει πλέον ένα solo άλμπουμ με τίτλο «Wilted», το οποίο αναμένεται να βγει στις 13 Νοεμβρίου μέσω της Republic Records. Με την κυκλοφορία του solo ντεμπούτου της να απέχει μόλις δύο εβδομάδες, η Jackson έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο single, το «Let Down», σε παραγωγή του Andy Hull των Manchester Ochestra.

Μαζί με το «Let Down» κυκλοφόρησε και ένα βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε η Meredith Alloway, ενώ την παραγωγή των visuals που παραπέμπουν στον θρυλικό σχεδιαστή μόδας Alexander McQueen ανέλαβε ο Eli Roth.

«Έχω τόσα πολλά συναισθήματα. Είμαι ενθουσιασμένη, είμαι ανήσυχη, κυρίως ευγνώμων και χαρούμενη. Η ελευθερία του να δημιουργείς, να μην σου λένε τι να τραγουδήσεις και πώς να το τραγουδήσεις, τι να γράψεις· είναι υπέροχο. Είναι ένα δώρο, είναι μια ευλογία» δήλωσε η Jackson.

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Let Down» από την Paris Jackson