Matthew McConaughey: «Η Marvel μου είπε όχι»

matthew-mcconaughey
ΣΑΒΒΑΤΟ, 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο χολιγουντιανός αστέρας αποκάλυψε πως είχε αυτοπροταθεί για ένα σημαντικό ρόλο στις ταινίες των «Εκδικητών».

Εκτός από την καταξίωση των συναδέλφων τους, τα Όσκαρ συνήθως ανοίγουν τις πόρτες σε πολλούς ηθοποιούς, όμως στην περίπτωση του Matthew McConaughey δεν φαίνεται να έκανε καμία διαφορά όταν πρότεινε τον εαυτό του στη Marvel. Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικάνος ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία να ενσαρκώσει τον Hulk, όμως το χολιγουντιανό στούντιο τον απέρριψε.

Η αποκάλυψε έγινε στα πλαίσια εμφάνιση του McConaughey στο podcast του Josh Horowitz «Happy Sad Confused», όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν για την κλασική live-action τηλεοπτική σειρά «The Incredible Hulk» με τον Lou Ferrigno στον ομώνυμο ρόλο.

Όταν ο Horowitz ρώτησε τον McConaughey, ο οποίος είναι δηλωμένος φαν των κόμικς, εάν θα ήθελε ποτέ να παίξει τον ρόλο του Bruce Banner, ο ηθοποιός απάντησε θετικά. Στην συνέχεια μάλιστα εξήγησε πως είχε αυτοπροταθεί στη Marvel για τον συγκεκριμένο ρόλο, όμως η απάντηση της ήταν «όχι, ευχαριστούμε».

Τελικά το χολιγουντιανό στούντιο επέλεξε τον Mark Ruffalo, οποίος ενσαρκώνει τον του Bruce Banner και Hulk (με την βοήθεια ειδικών εφέ) στις ταινίες των «Εκδικητών» από το 2012. Οι προκάτοχοι του Ruffalo ήταν οι Eric Bana και Edward Norton.