Η Marion Cotillard είναι το νέο πρόσωπο του θρυλικού αρώματος Chanel Νο 5

i-marion-cotillard-einai-to-neo-prosopo-tou-thrulikou-aromatos-chanel-no-5
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Επαναφέρει την κομψότητα στο πιο εικονικό άρωμα όλων των εποχών»

Όσο και αν υπάρχουν δεκάδες εμβληματικές μάρκες καλλυντικών, που κατάφεραν με τα χρόνια να δημιουργήσουν προϊόντα-μύθους, μία μόνο είναι αυτή που πέτυχε το απόλυτο: η Chanel Beauty. Πέρα από το γεγονός ότι τα προϊόντα της ξεχωρίζουν για την διαχρονική τους ποιότητα και την απαράμιλλη κομψότητα, υπάρχει ένας ακόμη σημαντικός λόγος που τα καλλυντικά της ξεχωρίζουν. Είναι οι κορυφαίες σταρ που πρωταγωνιστούν στις καμπάνιες τους. 
Για έναν οίκο μόδας και ομορφιάς τέτοιου κύρους, οι πρέσβειρές του πρέπει να είναι ανάλογης αξίας. Μετά την Kiera Knightly, που πρωταγωνίστησε πρόσφατα στη συλλογή κραγιόν Rouge Coco και την Margot Robbie να ταυτίζεται με το άρωμα Gabrielle Chanel Essence εδώ και δυο χρόνια τώρα, μόλις πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η συνεργασία με την πολυβραβευμένη ηθοποιό Marion Cotillard για να αντιπροσωπεύσει το θρυλικότερο άρωμα του οίκου -και ολόκληρου του κόσμου της ομορφιάς από το 1921 μέχρι σήμερα-: το Chanel Nο 5. 

Το άρωμα απογείωσε τη φήμη του τη δεκαετία του ’60, με την Merilyn Monroe να αποτελεί φανατική οπαδό του αρώματος, και μούσα του οίκου για μια σειρά από καμπάνιες που έκαναν πάταγο, με σλόγκαν «Κάθε ζωντανή γυναίκα στον κόσμο αγαπάει το Chanel No 5». Αλλά τη μεγαλύτερη διαφήμιση την έκανε η ιστορική δήλωση της Monroe «Όταν κοιμάμαι φορώ δεν φορώ τίποτε άλλο παρά μερικές σταγόνες Chanel No 5». Έκτοτε οι μετοχές του αρώματος έφτασαν στα ύψη, εξακολουθώντας την ίδια σταθερή πορεία μέχρι και σήμερα. 

Είναι η πρώτη φορά που η πιο σεβαστή Γαλλίδα ηθοποιός στο Χόλιγουντ δανείζει την εικόνα της σε ένα άρωμα, λένε πηγές του οίκου, μιλώντας για μια συνεργασία που θα γράψει ιστορία. 
Η νέα καμπάνια θα παρουσιαστεί προς τα τέλη της χρονιάς, αλλά τα teaser στο διαδίκτυο έχουν ξεκινήσει να αποκαλύπτουν μερικά σημεία από το ονειρικό concept. 
«Η τέλεια ενσάρκωση της γαλλικής φυσικής ομορφιάς», «Η Marion Cotillard έχει ένα ακαταμάχητο “je ne sais quoi” που είναι ολόδικό της», «Επαναφέρει την κομψότητα στο πιο εικονικό άρωμα όλων των εποχών», «Αυθεντική, αφοσιωμένη και γενναιόδωρη, η Marion Cotillard χαρίζει τη μοναδική της προοπτική από ταινία σε ταινία, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό πεπρωμένο ως ελεύθερη γυναίκα», γράφουν ανάμεσα σε πολλά άλλα κολακευτικά σχόλια οι χρήστες των social media. 

THE BEAUTY TEAM