Η Lana Del Rey διασκευάζει το «You’ll Never Walk Alone» της Liverpool F.C.

lana-del-rey
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το ντοκιμαντέρ «The End of the Storm» για την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας τα τελευταία 30 χρόνια κυκλοφορεί στις 30 Νοεμβρίου.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Liverpool F.C., μια από τις πιο ιστορικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγγλίας, πρόκειται να κυκλοφορήσει και θα περιλαμβάνει ένα τραγούδι από την Lana Del Rey. Πιο συγκεκριμένα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια διασκεύασε το «You’ll Never Walk Alone» που είναι ταυτισμένο με τους «Κόκκινους».

Ακούστε τη διασκευή της Lana Del Rey

Αρχικά το τραγούδι εμφανίστηκε στο μιούζικαλ «Καρουζέλ» και στη συνέχεια, το 1963, το ερμήνευσαν με μεγάλη επιτυχία οι Gerry and the Pacemakers. Το 1989 το τραγούδι απέκτησε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση μετά την τραγωδία στο Χίλσμπορο μεταξύ Liverpool και Nottingham Forest, όπου 96 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

AP / Jon Super

Το ντοκιμαντέρ «The End of the Storm» που σκηνοθέτησε ο James Erskine καλύπτει την ιστορία των τελευταίων 30 ετών του συλλόγου, μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ από την ομάδα του Jürgen Klopp.

Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν αστέρες των «Κόκκινων» όπως οι Jordan Henderson, Sadio Mane, Roberto Firmino, Virgil van Dijk και Alisson Becker, αλλά και οπαδοί που στήριξαν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Το ντοκιμαντέρ θα γίνει διαθέσιμο στις 30 Νοεμβρίου.