Πρώτο δείγμα από το δέκατο άλμπουμ των Foo Fighters

foo-fighters
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το αμερικάνικο rock συγκρότημα μοιράστηκε δύο ψυχεδελικά visuals από τις ηχογραφήσεις και την παραγωγή του δέκατου δίσκου.

Μπορεί η πανδημία να έβαλε φρένο στα σχέδια των Foo Fighters για περιοδείες, όμως δεν σταμάτησε το αμερικάνικο rock συγκρότημα από το να κυκλοφορήσει ένα νέο δίσκο. Μέσω δύο αναρτήσεων στο Twitter, η παρέα του Dave Grohl έδωσε μια πρώτη γεύση από το δέκατο άλμπουμ τους μέσω Twitter.

Στο πρώτο βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων που ανέβηκε στο προφίλ των Foo Fighters η κάμερα εστιάζει στο μάτι του κιθαρίστα Pat Smear, ενώ ακούγονται ένα βαθύ τύμπανο και χειροκρότημα. Στο δεύτερο teaser που ακολούθησε λίγο αργότερα εμφανίζεται το μάτι του ντράμερ Taylor Hawkins, ενώ το απόσπασμα του τραγουδιού είναι εμπλουτισμένο με ταμπούρο.

Τελευταία full-length κυκλοφορία των Foo Fighters ήταν το «Concrete and Gold» του 2017 με τα singles «Run», «The Sky Is a Neighborhood» και «The Line». Τον περασμένο Φεβρουάριο το συγκρότημα ανακοίνωσε πως είχαν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσει και λίγο αργότερα, το Μάιο, ο Grohl παρομοίωσε το άλμπουμ με το «Let’s Dance» του David Bowie.

«Είναι γεμάτο ανθεμικό, μεγάλα, sing-along τραγούδι. Είναι σαν ένας dance δίσκος, αλλά όχι EDM ή disco, αλλά σύγχρονος dance δίσκος. Έχει groove. Για μένα, είναι σαν το «Let’s Dance» του David Bowie για εμάς. Αυτό θέλαμε να κάνουμε, θέλαμε να κάνουμε έναν πραγματικά αναζωογονητικό, διασκεδαστικό δίσκο» είχε δηλώσει ο Grohl.