Billie Eilish και Harry Styles υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Gus Van Sant

billie-eilish-harry-styles
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος σκηνοθέτης θα γυρίσει τη σειρά επτά ταινιών «Ouverture of Something That Never Happened» για τον οίκο μόδας Gucci.

Η Billie Eilish, ο Harry Styles και η Florence Welch θα συμπρωταγωνιστήσουν σε μια σειρά επτά ταινιών του Gus Van Sant για την Gucci. Οι μουσική θα εμφανιστούν στη σειρά «Ouverture of Something That Never Happened» που θα γυρίσει ο Αμερικάνος σκηνοθέτης με τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου μόδας Alessandro Michele.

Επί του παρόντος δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες για το project, όμως έχει γίνει γνωστό πως στις ταινίες η ηθοποιός και καλλιτέχνης Silvia Calderoni θα περιπλανιέται στη Ρώμη και θα πέφτει πάνω σε διάφορους μουσικούς. Στο επίσημο λογαριασμό Twitter της Gucci δόθηκε στη δημοσιότητα μια πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα.

Εκτός από τους προαναφερθέντες, στην ταινία του Van Sant αναμένονται να εμφανιστούν επίσης οι Jeremy O. Harris, Sasha Waltz και Arlo Parks. Η σειρά έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της στο GucciFest, το πρώτο φεστιβάλ ψηφιακής μόδας και κινηματογράφου του εμβληματικού οίκου μόδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16 και 22 Νοεμβρίου.