Τι κάνει η Elizabeth Hurley και φαίνεται τόσο σέξι στα 55 της;

ti-kanei-i-elizabeth-hurley-kai-fainetai-toso-seksi-sta-55-tis-elizabeth-hurley-kai-fainetai-toso-seksi-sta-55-tis
ΤΡΙΤΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μια πρόσφατη φωτογραφία της αγέραστης σούπερ σταρ με μαγιό, έσπασε το διαδίκτυο. Η ίδια εξηγεί το μυστικό.

Η Αγγλίδα ηθοποιός και μοντέλο, η οποία σχετίστηκε όσο καμία άλλη γυναίκα με την Estée Lauder (όντας πρέσβειρα της μάρκας από την ηλικία των 29 ετών έως και σήμερα), τα τελευταία χρόνια είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας στο χώρο των μαγιό -Elizabeth Hurley Beach. Το ωραίο είναι όμως, πως η Hurley όχι μόνο σχεδιάζει όλες τις συλλογές της, αλλά τις δειγματίζει στους καταλόγους και στο site της φορώντας τα η ίδια, επιδεικνύοντας το σφριγηλό σώμα της, έχοντας πατήσει για τα καλά τα 55. 
Κοιτάζοντας την τελευταία ανάρτησή της στο Instagram, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι η πιο σωστή επιλογή.

Όλοι θέλουμε να μάθουμε ποιο είναι το μυστικό για τη φαινομενικά αιώνια νεότητα του σώματος της Hurley, και η ίδια το αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο The Cut: «Μου αρέσει το απλό και φυσικό φαγητό, αποφεύγοντας οτιδήποτε είναι επεξεργασμένο ή τυποποιημένο. Προσπαθώ να προμηθεύομαι τις ζωικές τροφές μου από τοπικούς παραγωγούς βιολογικής εκτροφής, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργώ και μόνη μου ό,τι λαχανικό και τα κηπευτικό μπαίνει στο πιάτο. Ακόμη και το ψωμί ή τα ζυμαρικά, τα παρασκευάζω στο σπίτι». Όσον αφορά στη σωματική άσκηση, η Hurley ομολογεί ότι δεν είναι οπαδός του γυμναστηρίου. «Αλλά είμαι πολύ δραστήρια σχεδόν όλη μέρα ασχολούμενη με την κηπουρική, την πεζοπορία, όπως και με τακτικές συνεδρίες pilates και yoga. Μόνο αργά το βράδυ θα με δείτε να κάθομαι στον καναπέ». 
Όσον αφορά στη φυσιολογική γήρανση, η Hurley  λέει: «Δεν έχει νόημα να φοβάμαι κάτι αναπόφευκτο. Όσο περνούν τα χρόνια, το καλύτερο από όλα είναι να επικεντρωθείς στον εαυτό σου αλλάζοντας κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ και οι βιομηχανοποιημένες τροφές, και ταυτόχρονα να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη που προκύπτει από την σοφή εκμετάλλευση των εμπειριών σου από τη μέχρι τώρα ζωή σου». 

 THE BEAUTY TEAM