Ο Sacha Baron Cohen ανακάλεσε την «πρόταση συνεργασίας» στον Donald Trump

sacha-baron-cohen-donald-trump
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Ξέρω ότι σου προσέφερα μια δουλειά, αλλά η απόδοση σου αυτή τη βδομάδα ήταν τραγική και θλιβερή» ξεκαθάρισε ο κωμικός ηθοποιός.

Ο Sacha Baron Cohen δεν έχει κρύψει την «αγάπη» του στο σίκουελ του «Μπόρατ» για την απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ, με τον Donald Trump να σχολιάζει πως ο Βρετανός ηθοποιός «δεν είναι αστείος» και να τον χαρακτηρίζει «γλοιώδη». Ο ηθοποιός όμως δεν έμεινε άπραγος και «απάντησε» στους χαρακτηρισμούς του Trump με μια πρόταση συνεργασίας.

«Donald – εκτιμώ τη δωρεάν διαφήμιση για το “Μπόρατ”! Ομολογώ πως ούτε κι εγώ σε βρίσκω αστείο. Εντούτοις, όλος ο κόσμος γελάει μαζί σου. Πάντα ψάχνω για ανθρώπους να υποδυθούν ηλίθιους ρατσιστές και θα χρειαστείς μια δουλειά μετά [την ορκωμοσία του επόμενου προέδρου] στις 20 Ιανουαρίου. Ας συζητήσουμε!» έγραψε ο Cohen.

Τελικά όμως κωμικός ηθοποιός αποφάσισε να αποσύρει την «πρόταση συνεργασίας» που είχε κάνει στον Trump μετά την ήττα του στις προεδρικές εκλογές της περασμένης εβδομάδας. Αφορμή για την απόφαση του Cohen φαίνεται πως ήταν η συμπεριφορά του Trump μετά τις εκλογής, ο οποίος κάνει λόγο για γενικευμένη νοθεία στις επιστολικές ψήφους, χωρίς ωστόσο να δώσει αποδεικτικά στοιχεία.

«Donald, δεν έχεις δουλειά και ξέρω ότι σου προσέφερα μια δουλειά, αλλά η απόδοση σου αυτή τη βδομάδα ήταν τραγική και θλιβερή. Η προσφορά δεν ισχύει» έγραψε λιτά ο Cohen.