Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Jurassic World: Dominion» μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές

Jurassic-world-dominion Doane Gregory
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η νέα περιπέτεια στο τρομακτικό νησί των κλωνοποιημένων δεινοσαύρων αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2022.

Ο Colin Trevorrow ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης στο Twitter πως τα γυρίσματα του «Jurassic World: Dominion» ολοκληρώθηκαν επιτέλους. Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει στον Καναδά τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο συνεχίστηκαν στη Μεγάλη Βρετανία, όμως διακόπηκαν λίγο αργότερα λόγω της πανδημίας.

Τελικά η παραγωγή ξαναπήρε μπρος τον Ιούλιο, μετά την άρση των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, όμως διακόπηκαν για δύο εβδομάδες τον Οκτώβριο λόγω έξαρσης κρουσμάτων. Τελικά όμως, ο Trevorrow μπόρεσε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης συνέχειας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2022.

«Ολοκλήρωση στο “Jurassic World Dominion”. Όλη η ευγνωμοσύνη μου στο εξαιρετικό συνεργείο και το καστ μας. Δημιουργήσαμε μια οικογένεια» έγραψε ο Αμερικάνος σκηνοθέτης. Όπως και σε άλλες μεγάλες παραγωγές, οι παραγωγοί πήραν την απόφαση να απομονώσουν το καστ και το συνεργείο για πολλούς μήνης, με το Deadline να αναφέρει πως πραγματοποιήθηκαν περίπου 40.000 τεστ για τον ιό.

Στο πολυαναμενόμενο σίκουελ επιστρέφουν οι Sam NeilLaura Dern και Jeff Goldblum πό την πρώτη ταινία της σειράς που γύρισε ο Steven Spielberg το 1993 και δίπλα τους εμφανίζονται οι νέοι αστέρες του franchise, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard και Daniella Pineda.