Η Kate Winslet έσπασε το ρεκόρ του Tom Cruise στα υποβρύχια γυρίσματα

kate-winslet
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το πρώτο πολυαναμενόμενο σίκουελ στο «Avatar» αναμένεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2022.

Ο Tom Cruise είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες των περιπετειών της μεγάλης οθόνης και συχνά πραγματοποιεί ο ίδιος τα δικά του stunts. Αναπόφευκτα λοιπόν, ο χολιγουντιανός αστέρας έχει θέσει ορισμένα ρεκόρ, όπως αυτό των υποβρύχιων γυρισμάτων, για το «Επικίνδυνη αποστολή: Μυστικό έθνος», όπου έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για έξι λεπτά.

Όπως όμως λένε στον αθλητισμό, τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και χρειάστηκαν τελικά μόλις πέντε χρόνια για να συμβεί αυτό. Πιο συγκεκριμένα η Kate Winslet μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ξεπέρασε τον Tom Cruise, αφού για τις ανάγκες του «Avatar 2» γύρισε μια σκηνή επτά λεπτών και 14 δευτερολέπτων κάτω από το νερό.

Wanted to share this photo of Kate Winslet after reading her interview in The Hollywood Reporter: “I had to learn how to...

Posted by Jon Landau on Monday, October 26, 2020

«Είναι τόσο αστείο γιατί δεν διαβάζω κριτικές ή τα media. Δεν είμαι στο Instagram, οπότε απλά είμαι αποκομμένη από εκείνο το κομμάτι της ζωής μου» δήλωσε η Winslet στο Entertainment Tonight, εξηγώντας παράλληλα πως δεν είχε ιδέα για το ρεκόρ της. Η ίδια τελικά το έμαθε από άλλους που έσπευσαν να την συγχαρούν για το επίτευγμα της.

Σχετικά με τον ρόλο της στο πολυαναμενόμενο σίκουελ του James Cameron, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας είναι ένας «υδάτινος άνθρωπος», χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Εφόσον δεν προκύψουν νέες αναβολές, το «Avatar 2» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2022.