Paul McCartney: «Ορισμένες φορές θα ήθελα να μοιάζω περισσότερο του Bob Dylan»

paul-mccartney-bob-dylan
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Είναι θρυλικός και δεν του καίγεται καρφάκι» δήλωσε ο πρώην μπασίστας των Beatles για τον Αμερικάνο τραγουδιστή.

Ο Bob Dylan είναι ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών και πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το 39ο άλμπουμ και κατάφερε να θέσει ένα σπουδαίο ρεκόρ, με επτά συνεχόμενες δεκαετίες στα charts.

Ανάμεσα στους αμέτρητους θαυμαστές του συγκαταλέγεται και ο Paul McCartney, ο οποίος μάλιστα σχολίασε πως θα ήθελε να του μοιάζει περισσότερο. Οι δηλώσεις του πρώην μπασίστα των Beatles έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό Uncut για το νέο solo άλμπουμ του με τίτλο «McCartney III».

Όταν ρωτήθηκε για το «Rough and Rowdy Ways» του Dylan, ο McCartney ήταν ξεκάθαρος: «Πάντα μου αρέσει αυτό που κάνει. Ορισμένες φορές θα ήθελα να μοιάζω περισσότερο του Bob. Είναι θρυλικός… και δεν του καίγεται καρφάκι! Αλλά δεν είμαι έτσι».

«Το νέο του άλμπουμ; Νόμιζα ότι ήταν πραγματικά καλό. Γράφει πολύ ωραία. Μου αρέσει το τραγούδι του – έβγαλε τα standards του άλμπουμ σαν πραγματικός τροβαδούρος. Ο κόσμος με ρωτά ποιους λατρεύω και οι Bob Dylan και Neil Young πάντοτε βρίσκονται στη λίστα» τόνισε ο McCartney.