Ο Jake Gyllenhaal μπαίνει στο «Ασθενοφόρο» του Michael Bay

Jake-gyllenhaal Tinseltown
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η επόμενη blockbuster περιπέτεια του Αμερικάνου σκηνοθέτη θα θυμίζει κάτι από το «Speed».

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να έχει επικεντρωθεί περισσότερο στις ανεξάρτητες παραγωγές, όμως ο ο Jake Gyllenhaal φροντίζει να δίνει το παρών σε μεγάλα blockbuster, όπως στο σίκουελ του νέου «Spider-Man». Η επόμενη μεγάλη παραγωγή φαίνεται του θα έχει άρωμα από τα ένδοξα 90s, αφού φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις να πρωταγωνιστήσει στο «Ambulance» του Michael Bay.

Η νέα περιπέτεια σε σενάριο του Chris Fedak αφηγείται την ιστορία δύο αδελφών (με τον Gyllenhaal να προορίζεται για το ρόλο του μεγαλύτερου) οι οποίοι αποφασίζουν να κλέψουν ένα ασθενοφόρο. Το πρόβλημα όμως είναι πως στο ασθενοφόρο υπάρχει μια διασώστρια με έναν ασθενή σε κρίσιμη κατάσταση.

Shutterstock / Massimo Todaro

Ο Michael Bay πρόσφατα γύρισε το «Songbird», μια ιστορία αγάπης εν μέσω πανδημίας.

Άρθρο του Deadline αποκαλύπτει πως ο Dylan O’Brien είναι υποψήφιος για το ρόλο του νεότερου αδελφού, ενώ η Eiza Gonzalez φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παραγωγούς για να ενσαρκώσει την διασώστρια. Πηγές του άρθρου ανέφεραν πως δεν έχει βρεθεί ακόμα διανομέας, όμως η Universal έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Όπως και στο «Songbird», έτσι και στην περίπτωση του «Ambulance» ο Michael Bay σκοπεύει να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα στο Λος Άντζελες, ακολουθώντας τους σχετικούς κανονισμούς προστασίας από τον κορωνοϊό.