«WandaVision»: Οι Εκδικητές αναπολούν πιο αθώες (και παράξενες) τηλεοπτικές εποχές

wandavision
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η νέα σειρά με το ηρωικό αντρόγυνο της Marvel θα κάνει το ντεμπούτο της στο Disney+ στις 15 Ιανουαρίου 2021.

Το κινηματογραφικό μέλλον της Marvel μπορεί να έχει μπει προσωρινά στον πάγο λόγω της πανδημίας και η επιστροφή των ηρώων της στη μεγάλη οθόνη να καθυστερεί, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τις τηλεοπτικές σειρές της εταιρείας κόμικ, καθώς το «WandaVision» θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου 2021 μέσω του Disney+.

Στην συγκεκριμένη σειρά που διαδραματίζεται μετά το καταιγιστικό τέλος του «Εκδικητές: Τελευταία πράξη» πρωταγωνιστούν η Elizabeth Olsen ως Wanda Maximoff και ο Paul Bettany ως Vision. Μετά τα γεγονότα του επιλόγου των Εκδικητών, οι δύο ήρωες έχουν παντρευτεί και απολαμβάνουν μια φαινομενικά ειδυλλιακή ζωή ενώ προσπαθούν να κρατήσουν τις δυνάμεις τους μυστικό.

Καθώς όμως περνούν οι δεκαετίες και αρχίζουν να βιώνουν διάφορα τηλεοπτικά κλισέ, αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά στον κόσμο γύρω τους. Στο «WandaVision» εμφανίζονται επίσης η Teyonah Parris στον ρόλο της ενήλικης Monica Rimbeay (από το «Captain Marvel») και η Kathryn Hahn ως Agnes, μια ενοχλητική γειτόνισσα του ζευγαριού, ενώ οι Kat Dennings και Randall Park επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Darcey Lewis και Jimmy Woo αντίστοιχα.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, όμως ο επικεφαλής της Marvel Kevin Feige έχει δηλώσει ότι η σειρά συνδέεται άμεσα με το «Doctor Strange in the Multiverse of Madness». Έτσι λοιπόν η σειρά ενδέχεται να περιλαμβάνει ταξίδια σε άλλες διαστάσεις και ενδεχομένως συναντήσεις με άλλους γνώριμους (και όχι τόσο γνώριμους) χαρακτήρες.

Πέραν του «WandaVision» η Marvel έχει ξεκινήσει παραγωγές των σειρών «The Falcon and the Winter Soldier» και «Loki», ενώ το τελευταίο διάστημα ανακοίνωσε συμφωνίες με την Tatiana Maslany για το ρόλο της She-Hulk και με την Iman Vellani για το «Ms. Marvel», αλλά και την επιστροφή του Samuel L. Jackson ως Nick Fury για μια δική του σειρά.