Εντυπωσιακό βλέμμα στο Zoom με tips από την πιο διάσημη «νοικοκυρά» του Χόλιγουντ

5-kolpa-gia-pio-entuposiako-blemma-sto-zoom-apo-tin-pio-diasimi-noikokura-tou-xoligount-kolpa-gia-pio-entuposiako-blemma-sto-zoom-apo-tin-pio-diasimi-noikokura-tou-xoligount
ΤΡΙΤΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Eva Longoria μοιράζεται το μυστικό για «ανοιχτό», ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα που μαγνητίζει.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης, ακτιβίστρια και επιχειρηματίας, η οποία έγινε περισσότερο γνωστή στο κοινό από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Νοικοκυρές σε Απόγνωση, μοιράζεται τον τρόπο που επιτυγχάνει σε κάθε online συνομιλία της να μεγεθύνει τα μικρά μάτια της με μερικά έξυπνα τρικ μακιγιάζ. Όπως ανέφερε πρόσφατα στο Byrdie η Eva Longoria, «...παρόλο που οι υποχρεώσεις μου σαν καλή μαμά, σύζυγος και νοικοκυρά, δεν βοηθούν πολλές φορές ο βραδινός μου ύπνος να πάντα ξεκούραστος, εντούτοις, όταν έρθει η στιγμή το επόμενο πρωί να συνομιλήσω επαγγελματικά στο Zoom ή να κουτσομπολέψω με φίλες μέσω βιντεοκλήσεων, το βλέμμα μου είναι πάντα “ανοιχτό”, μεγαλύτερο, καθαρότερο και ξεκούραστο».

Η αγαπημένη φίλη και προσωπική της σύμβουλος ομορφιάς Claudia Betancur έχει βοηθήσει την Longoria να δημιουργήσει μια πολύ συγκεκριμένη τεχνική μακιγιάζ ματιών σε πέντε απλά βήματα, την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε εύκολα κι εσείς.

- Ξεκινήστε με μικρές ταμποναριστές κινήσεις για να εφαρμόσετε μια ανάλαφρη σκιά ματιών στα βλέφαρά σας. Η τεχνική αυτή σας δίνει πιο ομοιόμορφη εφαρμογή και το ανοιχτό χρώμα θα «ανοίξει» τα μάτια σας.

- Επιλέξτε μία σκιά ματιών που να είναι λίγο πιο σκούρα από τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας των ματιών σας και εφαρμόστε το στις κόγχες (την εσοχή πάνω από το μάτι σας). Αυτό χαρίζει στα μάτια πιο καθαρές γραμμές.

- Επιλέξτε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι ματιών (λευκό ή ανοιχτό ροζ) και εφαρμόστε το κατά μήκος της εσωτερικής γραμμής των βλεφάρων. Το ανοιχτό χρώμα θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και θα καλύψει τυχόν κοκκινίλες. Για επιπλέον εφέ, χρησιμοποιήστε ένα μαύρο μολύβι ματιών στην επάνω γραμμή των βλεφάρων.

- Μακριές βλεφαρίδες σημαίνει αυτόματα μεγαλύτερα μάτια. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων, φροντίζοντας πάντα να γυρνάτε τις βλεφαρίδες σας πριν εφαρμόστε τη μάσκαρα, ώστε να μην «σπάσουν».

- Ολοκληρώστε το look τονίζοντας τις βλεφαρίδες σας με μαύρη μάσκαρα. Μετακινήστε το βουρτσάκι δεξιά κι αριστερά, προσδίδοντας περισσότερο όγκο κάθε φορά -τρεις έως τέσσερις κινήσεις αρκούν για να δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

THE BEAUTY TEAM