Ο Sylvester Stallone στην ανανεωμένη «Ομάδα Αυτοκτονίας» της Harley Quinn

sylvester-stallone Featureflash Photo Agency
ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του θρυλικού αστέρα των ταινιών δράσης στο σίκουελ που σκηνοθετεί ο James Gunn.

Ο κατάλογος των ηθοποιών που έχουν καταφέρει να εδραιωθούν τόσο στις ταινίες που βασίζονται στους ήρωες της Marvel όσο και της DC μεγαλώνει, καθώς ο Sylvester Stallone πρόκειται να συμμετάσχει στο «The Suicide Squad» που σκηνοθετεί ο James Gunn.

Ο χολιγουντιανός αστέρας είχε συνεργαστεί με τον Gunn στα γυρίσματα των «Φυλάκων του γαλαξία 2» της Marvel, όπου ενσάρκωσε τον Stakar Ogord, ο οποίος στη συνέχεια έγινε Starhawk. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο ρόλος που θα αναλάβει στη νέα ταινίας της DC.

Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή του Stallone στη ταινίας της Warner Brothers έγινε από τον ίδιο τον Gunn μέσω ανάρτησης στο Instagram, όπου τόνισε πως είναι πάντοτε χαρά του να συνεργάζεται μαζί του «και το “The Suicide Squad” δεν αποτελεί εξαίρεση». Ο ίδιος ο ηθοποιός επιβεβαίωσε με την σειρά του είδηση αναδημοσιεύοντας σχετικό άρθρο του Deadline.

Στο καστ της ταινίας ήδη συμμετέχουν οι Margot Robbie (Harley Quinn), Viola Davis (Amanda Waller), Jai Courtney (Captain Boomerang), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Idris Elba (Bloodsport), Pete Davidson (Blackguard) και Peter Capaldi (The Thinker), αλλά και ορισμένοι άλλοι τακτικοί συνεργάτες του Gunn, όπως οι Michael Rooker, Sean Gunn και Nathan Fillion. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.