Ο John Boyega εκτιμά ότι ένας δικός του James Bond θα ήταν «κάτι διαφορετικό»

John-boyega
ΤΡΙΤΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τον Steve McQueen προτείνει για την σκηνοθεσία της επόμενης κινηματογραφικής περιπέτειας του «007».

Η πρεμιέρα της 25ης ταινίας του James Bond, το «No Time To Die», μπορεί να καθυστερεί ακόμα, όμως η συζήτηση για τον διάδοχο του Daniel Craig στον ρόλο του Βρετανού κατασκόπου έχει ήδη αρχίσει να φουντώνει. Παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών, οι παραγωγοί δεν έχουν πάρει ακόμα τις αποφάσεις τους, όμως η συζήτηση συνεχίζεται και αρκετοί ηθοποιοί μάλιστα έχουν μιλήσει ανοιχτά για το ενδεχόμενο.

Ανάμεσα σε αυτούς συγκαταλέγεται ο John Boyega, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του  για το MTV News άνοιξε τα χαρτιά του σε σχέση με τον ρόλο και τι πιστεύει ότι θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά ο ίδιος. Όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του ως Bond, ο 28χρονος ηθοποιός απάντησε θετικά, συμπληρώνοντας πως θα ήθελε τον Steve McQueen στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Το «No Time To Die» σε σκηνοθεσία του Cary Joji Fukunaga κυκλοφορεί τον Απρίλιο του 2021.

«Θα μπορούσαμε να δείξουμε στον κόσμο κάτι διαφορετικό. Θα έχουμε ακόμα εκείνον τον εκλεπτυσμό – ξέρετε, ο James Bond πρέπει να είναι ο James Bond. Αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με αυτό» τόνισε ο Boyega στη συνέντευξη του. Αφορμή για την ερώτηση αποτέλεσε πρόσφατο σχόλιο της συμπρωταγωνίστριας του Boyega στην τηλεοπτική σειρά «Small Axe», Letitia Wright, η οποία ρωτήθηκε ποιον θεωρεί καλύτερο διάδοχο του Craig, τον Boyega ή τον Daniel Kaluuya του «Τρέξε!».

«Θα έλεγα τον Boyega, γιατί ξέρω πως θα το λάτρευε. Ο Daniel θα έκανε τη δουλειά και θα έμενε πίσω – του αρέσει να είναι χαμηλών τόνων, οπότε θα ήταν υπερβολικό [γι’ αυτόν]. Μπορεί και αυτός να παίξει τον Bond, αλλά ξέρω πως ο John Boyega απλά [θα ήταν υπέροχος]» είχε δηλώσει η Wright.