Δείτε το ακυκλοφόρητο βιντεοκλίπ της Mariah Carey για το «Underneath The Stars»

mariah-carey Sarah McColgan
ΤΡΙΤΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια από το “Daydream” άλμπουμ και κάπως δεν κυκλοφόρησε ποτέ» σχολιάσε η Αμερικανίδα pop star.

Φέτος η Mariah Carey γιορτάζει τα 30 χρόνια από το ντεμπούτο της στη δισκογραφία και μοιράστηκε ένα ανέκδοτο βιντεοκλίπ για το «Underneath the Stars» από το πέμπτο προσωπικό άλμπουμ της με τίτλο «Daydream» που κυκλοφόρησε το 1995.

Δείτε το ακυκλοφόρητο βιντεοκλίπ του «Underneath the Stars»

«Το χαμένο βίντεο για το “Underneath the Stars” είναι επιτέλους εδώ. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια από το “Daydream” άλμπουμ και κάπως δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Είμαι τόσο χαρούμενη που το βρήκα για την 30ή επέτειο μου» έγραψε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στο Twitter για το βιντεοκλίπ.

Η Carey είχε αναφερθεί στην ύπαρξη του συγκεκριμένου βιντεοκλίπ σε ανάρτηση της στο Twitter στο μακρινό 2012, όπου αποκάλυψε πως τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία και την Αγγλία. Τότε μάλιστα η τραγουδίστρια εξήγησε πως δεν μπορούσε να βρει το βιντεοκλίπ του «Underneath the Stars».

Τελευταία κυκλοφορία της Mariah Carey ήταν το «Caution» του 2018 όπου συνεργάστηκε με τους Ty Dolla $ign, Slick Rick, Blood Orange και Gunna. Στο άλμπουμ που απέσπασε θερμές κριτικές συμπεριλαμβάνονται τα singles «With You» και «A No No» .