Κάτι ετοιμάζουν οι Jane’s Addiction για το 2021

Janes-addiction
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο frontman του αμερικάνικου rock συγκροτήματος αποκάλυψε πως σύντομα θα ολοκληρώσει «ένα δυο» τραγούδια για την επόμενη χρονιά.

Ο Perry Farrell δήλωσε πως οι Jane’s Addiction έχουν στόχο να κυκλοφορήσουν νέα τραγούδια μέσα στο 2021, δέκα χρόνια μετά την τελευταία full-length δουλειά τους, το «The Great Escape Artist» του 2011. Στο ενδιάμεσο το rock συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει το single «Another Soulmate» και μια σειρά ζωντανών άλμπουμ.

Μιλώντας στο περιοδικό Classic Rock για τις συναυλίες που έδωσαν τον περασμένο Αύγουστο – τις πρώτες εδώ και τρία χρόνια – ο Farrell ρωτήθηκε εάν υπάρχουν σχέδια για κάποιο νέο άλμπουμ στο μέλλον.

Shutterstock / Andrew G. Wilson

«Δεν νομίζω άλμπουμ, νομίζω τραγούδια. Έχουμε έτοιμο τόσο υλικό των Jane’s Addiction. Θα κυκλοφορούμε ένα-δυο τραγούδια και ίσως και γράφουμε μερικά καινούρια. Όχι αυτή τη χρονιά, γιατί πλησιάζει στο τέλος της, αλλά μπορώ να σας πως ότι τον επόμενο μήνα περίπου θα ολοκληρώσω δυο τραγούδια των Jane’s Addiction» δήλωσε ο frontman του συγκροτήματος.

Παράλληλα όμως με τους Jane’s Addiction ο Farrell κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα ένα box set με τραγούδια από την καριέρα του εκτός των Jane’s Addiction και Porno For Pyros. Η συλλογή «Perry Farrell – The Glitz; The Glamour» περιλαμβάνει 68 τραγούδια και έρχεται σε εννέα CD και ένα Blu-ray με πλούσιο bonus υλικό.