Πρωτάρα στις ψεύτικες βλεφαρίδες; Να, πώς θα τα καταφέρετε σαν επαγγελματίας

protara-stis-pseutikes-blefarides-na-pos-tha-ta-kataferete-san-epaggelmatias
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο πιο θεαματικός τρόπος να δημιουργήσετε ένα βλέμμα-μαγνήτη, σε απλά βήματα.

Με τον υποχρεωτικό κανόνα ασφαλείας που ορίζει τη χρήση μάσκας-Covid σε όλους τους κλειστούς επαγγελματικούς χώρους, είναι λογικό που το μακιγιάζ ματιών έχει ανακηρυχθεί στο Νο1 trend παγκοσμίως. Και ενώ η μάσκαρα, το eyeliner και οι σκιές ματιών αποτελούν την πιο πολυσυζητημένη αφορμή για αναρτήσεις στο Instagram, υπάρχει κάτι που θα μετατρέψει το βλέμμα σας σε ό,τι πιο εντυπωσιακό έχετε βιώσει: οι ψεύτικες βλεφαρίδες.
«Οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα ενισχύσουν την πυκνότητα των φυσικών σας, θα αυξήσουν το μήκος τους και θα τις καταστήσουν πιο θηλυκές. Και αν θεωρείτε πως η εφαρμογή τους είναι μια δύσκολη υπόθεση, σας εγγυώμαι ότι θα το κάνετε σαν να είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα της καθημερινής ρουτίνας ομορφιάς σας», λέει η Huda Kattan, μια από τις κορυφαίες makeup artists στο Instagram, με την επιρροή της να αγγίζει τα 48m followers

- Το πρώτο και πιο βασικό κομμάτι είναι η επιλογή των κατάλληλων false eyelashes. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, θα πρέπει να επιλέξετε τις κατάλληλες βλεφαρίδες: πυκνές για ένταση στο βλέμμα, αραιές για πιο φυσικό look και χρωματιστές ή με glitter για ειδικές περιστάσεις και ξεχωριστές εμφανίσεις. 

- Τοποθετείτε μία μικρή ποσότητα από την ειδική κόλλα πάνω στη βλεφαρίδα και αφήνετε να στεγνώσει για περίπου 30’’. Για πολύ πιο εύκολο τρόπο εφαρμογής, χρησιμοποιήστε ένα τσιμπιδάκι φρυδιών για να πιάσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες από τη βάση τους και να τις εφαρμόσετε πάνω στις αληθινές, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε ακόμη πιο λεπτούς χειρισμούς.
Ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού, τοποθετήστε προσεκτικά τη βλεφαρίδα, κοντά στο βλέφαρο του ματιού σας. Μόλις τοποθετηθούν, πιέστε ελαφρά με τα δάχτυλά σας για εξασφαλίζετε πιο σταθερό αποτέλεσμα.

- Πολύ απαραίτητο αξεσουάρ είναι το eyelash curler, δηλαδή το ψαλίδι που θα δώσει την σωστή κλίση και την ιδανική καμπυλότητα. «Αρκεί οι ψεύτικες βλεφαρίδες που θα επιλέξετε να ταιριάζουν στο μήκος των φυσικών σας βλεφαρίδων, ώστε να μην δημιουργούν ένα dramatic look, τουλάχιστον εν ώρα εργασίας», λέει η Kattan. 
 
- Ολοκληρώστε το αποτέλεσμα εφαρμόζοντας λίγο eyeliner ή μολύβι ματιών -με σκοπό να καλύψει την κόλλα σε περίπτωση που φαίνεται-, ενώ μπορείτε να απλώσετε και δύο-τρεις στρώσεις μάσκαρα απλά για να υπερτονίσετε το σαγηνευτικό σας βλέμμα.

THE BEAUTY TEAM