«Chaos Walking»: Η Daisy Ridley στις σκέψεις του Tom Holland

chaos-walking
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας του Doug Liman με τους Nick Jonas, Mads Mikkelsen και πολλούς άλλους.

Μετά από πολλά χρόνια καθυστερήσεων και αναβολών, το «Chaos Walking» του Doug Liman αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές του 2021 και οι παραγωγοί έδωσαν στη δημοσιότητα ένα πρώτο τρέιλερ. Η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας είναι βασισμένη στο «The Knife of Never Letting Go» που εξέδωσε ο Patrick Ness το 2008 και το οποίο διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου ένα μικρόβιο έχει σκοτώσει όλες τις γυναίκες.

Μια παρενέργεια αυτής της πανούκλας είναι ότι οι άνδρες έχουν αποκτήσει την ιδιότητα να διαβάζουν τις σκέψεις άλλων ανθρώπων και ζώων. Όλα αλλάζουν όμως για τον νεαρό Todd Hewitt (Tom Holland) όταν ξαφνικά εμφανίζεται από το πουθενά μια κοπέλα, η Viola (Daisy Ridley). Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Nick Jonas, Mads Mikkelsen, Cynthia Erivo, Demián Bichir, Kurt Sutter και David Oyelowo.

Ο Liman είχε ολοκληρώσει την παραγωγή το 2017, όμως λόγω των απογοητευτικών σχολίων στις δοκιμαστικές προβολές, η Lionsgate αποφάσισε να κάνει επιπλέον γυρίσματα. Επειδή όμως οι δύο πρωταγωνιστές ήταν απασχολημένοι με δύο άλλα μεγάλα franchise, «Star Wars» και Spider-Man αντίστοιχα, δεν ήταν διαθέσιμοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το χολιγουντιανό στούντιο έχει ανακοινώσει πως η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιανουαρίου, όμως δεδομένου ότι η Warner Brother πρόσφατα άλλαξε τα σχέδια της για το «Wonder Woman 1984», η Lionsgate ενδέχεται να εξετάσει video-on-demand και streaming επιλογές.