Μια δόση κλασικού τρόμου στο «Stranger Things»

freddy-krueger-nightmare-on-elm-street
ΚΥΡΙΑΚΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Robert Englund από το «Δρόμος με τις λεύκες» θα εμφανιστεί στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς του Netflix.

Ο τέταρτος κύκλος του «Stranger Things» έχει ήδη δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες από το τηλεοπτικό κοινό, με τους δημιουργούς να έχουν αποκαλύψει πως η ιστορία της σειράς θα μεταφερθεί πέραν της καταραμένης πόλης Hawkins. Σύμφωνα με ένα άρθρο του Hollywood Reporter, στα νέα επεισόδια θα εμφανιστεί ένας εμβληματικός ηθοποιός της «χρυσής εποχής» του τρόμου, ο Robert Englund.

Ο βετεράνος ηθοποιός δεν θα ενσαρκώσει τον Freddy Krueger από το «Δρόμος με τις λεύκες», αλλά τον Victor Creel, έναν «διαταραγμένο και τρομακτικό άνδρα που εξέτισε ποινή φυλάκισης σε ψυχιατρείο για έναν αποτρόπαιο φόνο τη δεκαετία του 1950». Το Netflix έδωσε επιπλέον στοιχεία για τους νέους χαρακτήρες που θα πλαισιώσουν το καστ.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο Jamie Campbell Bower θα ενσαρκώσει τον Peter Ballard, έναν φροντιστή του ψυχιατρείου, ο οποίος έχοντας δει την βαναυσότητα εναντίον των τροφίμων, αποφασίζει να δράσει. Ο Eduardo Franco θα εμφανιστεί ως Argyle, τον νέο καλύτερο φίλο του Jonathan, ο οποίος είναι ένας χασικλής πιτσαδόρος, ενώ ο Joseph Quinn θα εμφανιστεί ως Eddie Munson, έναν κλασικό μεταλλά και αρχηγό της τοπικής ομάδας D&D ο οποίος θα βρεθεί στο επίκεντρο του νέου κύκλο.

Σε μικρότερους ρόλους θα εμφανιστούν επίσης ο Sherman Augustus, ως Lt. Colonel Sullivan, ένας στρατιωτικός που πιστεύει ότι ξέρει πως θα σταματήσει το κακό στο Hawkins μια και καλή. Ο Mason Dye θα παίξει τον ρόλο του Jason Carver, ενός πλούσιου νεαρού που τα έχει όλα, του οποίου όμως ο κόσμος καταρρέει. Ο Nikola Djuricko θα παίξει τον ρόλο του Yuri, ενός πανούργου και απρόβλεπτου Ρώσου λαθρέμπορα, ενώ ο Tom Wlaschiha θα εμφανιστεί ως Dmitri, ένας Ρώσο φύλακα που πιάνει φιλίες με τον Hopper.