5 μάσκες που θα λατρέψει το πρόσωπό σας

5-maskes-pou-tha-latrepsei-to-prosopo-sas-maskes-pou-tha-latrepsei-to-prosopo-sas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Είναι αυτές που χρησιμοποιούν οι top celebrities για νεανική επιδερμίδα στην καραντίνα.

Είτε το δέρμα σας είναι ξηρό ή σχετικά ώριμο, είτε είναι λιπαρό και επιρρεπές στην ακμή -ή κάτι ενδιάμεσα σε όλα αυτά-, αλλά κυρίως επειδή η χρήση μάσκας προστασίας από τον κορωνοϊό έχει αρχίσει να δείχνει τις βλάβες της στο πρόσωπό σας, οι μάσκες ομορφιάς είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαρίσετε αληθινή θεραπεία και να τονώσετε μοναδικά τη λάμψη της επιδερμίδας του προσώπου σας. Οι επιλογές στην αγορά είναι αρκετές, αλλά αυτές οι παρακάτω 5 μάσκες ομορφιάς που προτιμούν οι πιο γνωστές σταρ της showbiz, έχουν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Δείτε τι λένε οι ίδιες, μέσα από τις αναρτήσεις τους στο Instagram.

- Η Dua Lipa επιλέγει μάσκες αργίλου. «Το πιο αρχαίο δημοφιλές μυστικό ομορφιάς για τον καθαρισμό και την εξυγίανση της επιδερμίδας, βοηθά σημαντικά στην εξυγίανση της επιδερμίδας μου απομακρύνοντας την έντονη  λιπαρότητα, κάτι που το καθιστά πολύ αποτελεσματικό στο πρόβλημα της ακμής μου».  

- Η Bella Hadid προτιμά τις κρεμώδεις μάσκες, την πιο κλασική μορφή θεραπείας της επιδερμίδας, επειδή «...είναι πολύ ενυδατικές, πλούσιες σε ωφέλιμα έλαια και συστατικά που δεσμεύουν την υγρασία, γεγονός που τις καθιστά τέλειες για την ξηρή επιδερμίδα μου». 

- Οι μάσκες σε μορφή gel, οι οποίες συνήθως εφαρμόζονται κρύες, είναι κατάλληλες για τους περισσότερους τύπους επιδερμίδας, ενώ θεωρούνται οι πλέον ιδανικές για μια επιδερμίδα που δείχνει θαμπή και εξασθενημένη μετά από μία κουραστική εβδομάδα. Φανατική οπαδός αυτού του τύπου μάσκας η Halle Berry λέει: «Συνήθως έχουν ανάλαφρη, ζουμερή και δροσερή υφή που βελτιώνει τη λάμψη και την ενυδάτωση και κάνει την επιδερμίδα μου να δείχνει σφριγηλή και φρέσκια». 

- Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στην περιποίηση της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια, οι μάσκες σε φύλλα, είναι ο κρυφός άσος της Chrissy Teigen.  «Βοηθούν στα πάντα. Από την επαναφορά της λάμψης και της ελαστικότητας της επιδερμίδας μου μέχρι την εξισορρόπηση των επίπεδων υγρασίας και της παραγωγής σμήγματος». Το καλύτερο; Αυτά τα μικρά υφασμάτινα φύλλα, που είναι εμποτισμένα σε serum γεμάτα με θρεπτικά και ενεργά συστατικά, δε χρειάζονται ξέβγαλμα, συνεπώς αποτελούν ένα κρυφό όπλο ομορφιάς που μπορείτε να το έχετε πάντοτε στην τσάντα σας, οπότε είναι τέλειες για να τις έχετε πάντα μαζί σας. 

- Η Queeneth Paltrow ορκίζεται στις μάσκες νύχτας. «Όταν το πρόσωπό μου έχει ανάγκη από εντατική θρέψη και ολική αναζωογόνηση της κυτταρικής λειτουργίας, αυτή η θεραπεία είναι εκεί για να το καταφέρει αποτελεσματικά. Πρόκειται για ισχυρά ενυδατικά προϊόντα, γεμάτα με απαραίτητα λιπαρά οξέα, υαλουρονικό οξύ και θρεπτικά στοιχεία, και είναι σχεδιασμένα να τα χρησιμοποιείτε αμέσως μετά την κλασική βραδινή ρουτίνα φροντίδας μέχρι το επόμενο πρωί που θα ξυπνήσετε με μια επιδερμίδα φρέσκια και λαμπερή». Ομοίως με τις μάσκες σε φύλλα, και οι μάσκες νύχτας δε χρειάζονται ξέβγαλμα.

THE BEAUTY TEAM