Η Billie Eilish γιορτάζει ένα δισεκατομμύριο views με ένα κυριολεκτικά ατέλειωτο «Bad Guy»

billie-eilish
ΤΡΙΤΗ, 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το «InfiniteBad Guy» συνδυάζει με μοναδικό τρόπο δεκάδες χιλιάδες διασκευές του κλασικού single της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Billie Eilish έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως μια από τις σπουδαιότερες φωνές της γενιάς της, έχοντας κάνει θραύση σε όλα τα μεγάλα βραβεία. Το «bad guy» μάλιστα αποτελεί και επίσημα το τραγούδι της περασμένης χρονιάς, ενώ πρόσφατα έσπασε το φράγμα του ενός δισεκατομμυρίου views στο YouTube.

Για να γιορτάσει αυτό το εκπληκτικό ορόσημο, η Αμερικανίδα star και η πλατφόρμα streaming δημιούργησαν την ιστοσελίδα billie.withyoutube.com όπου παίζει μια «άπειρη εκδοχή» του τραγουδιού. Εκεί είναι διαθέσιμο το «Infinite Bad Guy», το οποίο αποτελείται από δεκάδες χιλιάδες διασκευές του single.

Κάθε φορά που ο χρήστης επιλέγει να το ακούσει, ο αλγόριθμος του YouTube δημιουργεί μια νέα εκδοχή συνδυάζοντας διάφορα τμήματα των διασκευών, με το αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερο εντυπωσιακό. Οι χρήστες της σελίδας μπορούν επίσης να «κατευθύνουν» τη διασκευή, με φίλτρα σε σχέση με το είδος και το ύφος των διασκευών.

«Η Billie Eilish είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα και είναι σαφές ότι οι θαυμαστές της στο YouTube συμφωνούν. Είχαμε το προνόμιο να συνεργαστούμε με την Billie και την ομάδα της σε όλο το ταξίδι της για να γίνει παγκόσμια σούπερ σταρ. Σήμερα έχουμε την τιμή να γιορτάζουμε που το “Bad Guy” έφτασε στο ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube και να ρίξουμε φως στις δημιουργίες βίντεο των παθιασμένων θαυμαστών της με το “Infinite Bad Guy”. Αυτή η μοναδική εμπειρία είναι ο τρόπος μας να γιορτάζουμε την Billie και την κοινότητά της στο YouTube» σχολίασε η Vivien Lewit του YouTube.