Mads Mikkelsen αντί Johnny Depp στα «Φανταστικά ζώα»

mads-mikkelsen-Johnny-depp
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Επισημοποιήθηκε η αντικατάσταση του Αμερικάνου ηθοποιού στις spin-off ταινίες του Χάρι Πότερ.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Johnny Depp ανακοίνωσε την απόσυρση του από τον ρόλο του Γκρίντελβαλντ στα «Φανταστικά ζώα» μετά από απαίτηση της Warner Brothers. Το χολιγουντιανό στούντιο δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο, όμως κυκλοφόρησαν φήμες πως είχε ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με έναν πιθανό αντικαταστάτη.

Τελικά οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και ο Mads Mikkelsen θα αναλάβει τον ρόλο του σατανικού μάγου στις spin-off ταινίες του Χάρι Πότερ. Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας με τους Eddie Redmayne και Jude Law έχουν ξεκινήσει και πάλι και στόχος των παραγωγών είναι μια κυκλοφορία το καλοκαίρι του 2022.

Αφορμή για την αντικατάσταση του Depp φέρεται να είναι οι εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, ιδιαίτερα σε σχέση με την πρώην σύζυγο του, Amber Heard. Τα βρετανικά δικαστήρια πρόσφατα απέρριψαν τους ισχυρισμούς του 57χρονου ηθοποιού σε μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον εφημερίδας η οποία των είχε κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία.

Αντίστοιχοι φαίνονται να είναι οι λόγοι για τους οποίους η Disney αποφάσισε να κάνει ένα reboot στους «Πειρατές της Καραϊβικής». Ο Depp μπορεί λοιπόν μην συνεχίζει λοιπόν στα «Φανταστικά ζώα», όμως δεν θα βγει ζημιωμένος αφού θα λάβει όλη του την αμοιβή, παρά το γεγονός ότι πρόλαβε να γυρίσει μόλις μια σκηνή για τη νέα ταινία.