Ο David Lynch διοργανώνει φεστιβάλ υπερβατικού διαλογισμού

david-lynch Sebastien Nogier
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Katy Perry, Elvis Costello, Kesha, Sting και πολλοί άλλοι θα συμμετάσχουν στο Mediate America που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 3 Δεκεμβρίου.

Η καραντίνα έχει λειτουργήσει ευεργετικά για τον David Lynch, όπως δήλωσε ο ίδιος πρόσφατα, καθώς τον ώθησε να γίνει πιο παραγωγικός. Ανάμεσα στα πολλά project του Αμερικάνου σκηνοθέτη είναι λαι το φεστιβάλ υπερβατικού διαλογισμού «Meditate America» το οποίο διοργανώνει υπό την αιγίδα του ιδρύματος του στις 3 Δεκεμβρίου.

Όσοι συμμετάσχουν στο φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να δουν συζητήσεις του Lynch με αστέρες του θεάματος όπως ο Hugh Jackman, η Katy Perry και ο Sting με θέμα τον υπερβατικό διαλογισμό και τις πρακτικές που ακολουθούν. Στο «Meditate America» αναμένονται να εμφανιστούν επίσης οι Kesha, Elvis Costello, Jim James, Angelique Kidjo και Graham Nash μεταξύ άλλων.

Στόχος της διοργάνωσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης υπερβατικού διαλογισμού σε ανθρώπους όλων των ηλικιών που βρίσκονται σε ανάγκη, όπως οι εργαζόμενοι της πρώτης γραμμής στην αντιμετώπιση της πανδημίας, βετεράνους στρατιωτικούς που αντιμετωπίζουν κατάθλιψη και διαταραχή μετατραυματικού στρες, αλλά και οικογένειες σε ευάλωτες κοινότητες.

Τα εισιτήρια για την μοναδική εκδήλωση που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου είναι δωρεάν. Όσοι θελήσουν να παρευρεθούν στο «Mediate America» θα χρειαστεί να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην επίσημη σελίδα, όπου και υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τον υπερβατικό διαλογισμό.