Τι άποψη έχει η βρετανική βασιλική οικογένεια για το «The Crown»;

the-crown Des Willie
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μέλη του οίκου των Ουίνδσορ ενδέχεται να έχουν μετανιώσει που απέρριψαν τις προτάσεις για συνεργασία με το Netflix.

Η δραματική σειρά εποχής «The Crown» έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο Netflix, όμως όπως έχει γνωστό, η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας δεν έχει σχηματίσει την καλύτερη εντύπωση, καθώς παρουσιάζει αρκετά μέλη με μη κολακευτικό τρόπο.

Σύμφωνα με άρθρα του βρετανικού Τύπου η Camilla Parker Bowles έχει γίνει αποδέκτης πολλών υβριστικών μηνυμάτων στο διαδίκτυο λόγω του πως παρουσιάστηκε στη σειρά, ενώ άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αδυνατούν να δουν τα νεότερα επεισόδια.

Netflix

«Νομίζω πως όσο προχωράει η σειρά στην πιο σύγχρονη εποχή του οίκου των Ουίνδσορ, γίνεται όλο και πιο δύσκολο για μέλη της βασιλικής οικογένειας να αντέξουν στην ιδέα να την παρακολουθήσουν. Ήδη υπάρχουν πολλές συζητήσεις για την πέμπτη και έκτη σεζόν» αποκάλυψε ο βασιλικός ανταποκριτής του ABC News Omid Scoobie στο podcast «Heir».

Η δραματικά σειρά αρχικά θα ολοκληρωνόταν με τον πέμπτο κύκλο, όμως η τεράστια ανταπόκριση έπεισε τους παραγωγούς να συνεχίσουν με έναν έκτο, ο οποίος θα καλύπτει τα γεγονότα μέχρι το τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997. Αναπόφευκτα λοιπόν, ο νέος κύκλος αναφέρεται σε πολλές δύσκολες καταστάσεις που ακόμα αποτελούν θέμα συζήτησης.

Netflix

Ο Scoobie εκτίμησε ότι ενδεχομένως ορισμένα μέλη της οικογένειας έχουν μετανιώσει που δεν αποδέχτηκαν την πρόταση συνεργασίας με το Netflix στη σειρά. «Εκείνοι που εργάζονται στη σειρά επικοινώνησαν με το παλάτι για να δουν εάν υπήρχε πιθανότητα να επαληθεύσουν δεδομένα, αλλά η απάντηση ήταν ένα ξεκάθαρο όχι» εξήγησε στο podcast ο δημοσιογράφος.