Taylor Swift: «Οι επανηχογραφήσεις είναι μια απίστευτη, διασκεδαστική περιπέτεια»

taylor-swift JStone
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποφάσισε να ηχογραφήσει ξανά τα πρώτα έξι άλμπουμ της λόγω της κόντρας με τον πρώην μάνατζερ της.

Πριν από ένα χρόνο περίπου αναζωπυρώθηκε η κόντρα της Taylor Swift με τον πρώην μάνατζερ της Scooter Braun με αφορμή την εξαγορά της Big Machine. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα πνευματικά δικαιώματα των έξι πρώτων άλμπουμ της να περάσουν στην κυριότητα του Braun και έτσι λοιπόν η Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποφάσισε να ηχογραφήσει ξανά τα συγκεκριμένα άλμπουμ.

Μετά λοιπόν την κυκλοφορία του «folklore» που έχει ήδη σπάσει αρκετά ρεκόρ, η Swift ξεκίνησε τις ηχογραφήσεις των παλαιότερων τραγουδιών της και μίλησε για τη διαδικασία σε πρόσφατη εμφάνιση της στο «Good Morning America».

«Περνάω πάρα πολύ καλά… είναι μια πραγματικά απίστευτη, διασκεδαστική περιπέτεια. Μέχρι στιγμής, από αυτά που έχω ηχογραφήσει, νομίζω πως το πιο διασκεδαστικό που έχω κάνει είναι το “Love Story” επειδή είναι πιο παλιά μουσική, η φωνή μου ήταν τόσο εφηβική και ορισμένες φορές όταν ακούω την παλαιότερη εφηβική φωνή μου, με κάνει και νιώθω ότι είμαι μια διαφορετική τραγουδίστρια τώρα» σχολίασε η Swift.

Στην συνέχεια της συνέντευξης, η Αμερικανίδα pop star τόνισε πως απολαμβάνει τις νέες ηχογραφήσεις τραγουδιών που θεωρεί ότι έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει. Παραμένει άγνωστο πότε σκοπεύει η Swift να κυκλοφορήσει τις νέες εκδοχές των έξι πρώτων άλμπουμ της.