Hugh Grant: «Το Χόλυγουντ με εγκατέλειψε»

hugh-grant Cubankite
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Οι εποχές που ήμουν ένας πολύ καλά αμειβόμενος πρωταγωνιστής ξαφνικά εξαφανίστηκαν μέσα σε ένα βράδυ» δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός.

Ο Hugh Grant είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της χρυσής εποχής των ρομαντικών κομεντί, όμως πριν από δέκα περίπου χρόνια οι εμφανίσεις του σε μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές στέρεψαν και πλέον ο Βρετανός ηθοποιός έχει γίνει πιο εκλεκτικός με τις ταινίες τους.

Αυτή την εποχή ο Grant ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του στη μίνι σειρά θρίλερ «The Undoing» του HBO και σε μια νέα συνέντευξη αποκάλυψε πως το «Τα μάθατε για τους Μόργκαν;» του Marc Lawrence με την Sarah Jessica Parker το 2009 ήταν τελικά η ταινία που τον ώθησε σε μια αλλαγή πλεύσης στην καριέρα του.

«Είχα αναπτύξει μια κακή συμπεριφορά από το 2005 περίπου και μετά, λίγο μετά το “Music and Lyrics”. Είχα βαρεθεί. Μετά επέστρεψα το 2009 και έκανα άλλη μια ταινία. Σε εκείνο το σημείο, δεν ήμουν εγώ που είχα εγκαταλείψει το Χόλυγουντ. Το Χόλυγουντ με είχε εγκαταλείψει επειδή έκανα μια ταινία με την Sarah Jessica Parker που ήταν τόσο μεγάλη πατάτα» δήλωσε ο Grant στους Los Angeles Times.

«Είτε το ήθελα, είτε όχι, οι εποχές που ήμουν ένα πολύ καλά αμειβόμενος πρωταγωνιστής ξαφνικά εξαφανίστηκαν μέσα σε ένα βράδυ. Ήταν λίγο ντροπή, αλλά μου επέτρεψε να κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.