Το PS Luncheon του Σωτήρη Κοντιζά είναι η νέα εμπειρία για φαγητό στο σπίτι

ps-luncheon
ΤΡΙΤΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Έπειτα από δύο επιτυχημένα πρότζεκτ που ακούνε στο όνομα Nolan και Proveleggios, έρχεται και το τρίτο με την υπογραφή του σεφ Σωτήρη Κοντιζά και της ομάδας του, προσαρμοσμένο στις συνθήκες της εποχής.

Οι σεφ της Αθήνας γνωρίζουν καλά ότι μας έχει λείψει το καλό και ποιοτικό φαγητό που απολαμβάναμε στα εστιατόρια πριν το lockdown και σε μια προσπάθεια να μας ικανοποιήσουν, αλλά και να συντηρήσουν την εστίαση που πλήττεται σοβαρά, επινοούν συνεχώς γευστικές ιδέες.

Μια από αυτές είναι και το νέο πρότζεκτ του σεφ Σωτήρη Κοντιζά και της ομάδας του nolanverse, το τρίτο στη σειρά μετά το Nolan και το Proveleggios, το οποίο έρχεται σαν… υστερόγραφο. Το PS Luncheon ήρθε για να δημιουργήσει μια νέα γευστική εμπειρία στις ιδιαίτερες συνθήκες πανδημίας που ζούμε, για φαγητό στο σπίτι, όπως ακριβώς το θέλουμε.

Nolan fb page

Χειροποίητα noodles, ρυζοσαλάτα με φρέσκο κρεμμυδάκι, καπνιστά κοτόπουλα, ιαπωνικό κάρι, καπνιστές και καραμελωμένες πανσέτες, προζυμένια καρβέλια, ολόκληρα cheesecake από το δικό τους τυρί, καυτερές φτερούγες the nolanverse way… Όλα αυτά κι άλλα πολλά ακόμη, μαζί με κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας που ταιριάζουν με το φαγητό, αλλά και κοκτέιλ που φτάνουν μαζί με διαφορετικά είδη πάγου, όπως και τρία διαφορετικά DIY kits για πίτσα, ramen και τάκος (για να μαγειρέψουμε κι εμείς λίγο), συνθέτουν το νέο μενού επιλογών που μπορούμε να παραγγείλουμε και να απολαύσουμε στο σπίτι μας, μέσω της wolt. Πάντα με την υπογραφή του Σωτήρη Κοντιζά και της δοκιμασμένης ομάδας του που εγγυάται γεύση και μοναδικότητα.