Charlie Brooker και Hugh Grant ετοιμάζουν ένα «ντοκιμαντέρ» για το 2020

charlie-brooker-hugh-grant
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Βρετανός ηθοποιός αποκάλυψε πως θα παίξει τον ρόλο ενός «πραγματικά αντιπαθητικού ιστορικού» στην παραγωγή του Netflix.

Ο δημιουργός του «Black Mirror», ο Charlie Brooker, συνήθιζε να παρουσιάζει κάθε χρόνο μια ανασκόπηση της χρονιάς με τη δική του χιουμοριστική ματιά μέσω του BBC. Αυτή το χρονιά όμως έχει ετοιμάσει κάτι λίγο διαφορετικό, ένα mockumentary για το Netflix στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Hugh Grant.

Η αποκάλυψη για τη συνεργασία των δύο έγινε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο New York Magazine ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα βήματα για να απομακρυνθεί από την εικόνα που καλλιέργησε με τις ερμηνείες του στην χρυσή εποχή των ρομαντικών κομεντί.

Netflix

«Ο Charlie Brooker έχει γράψει ένα mockumentary για το 2020. Είναι για το Netflix» δήλωσε ο Grant, συμπληρώνοντας στην συνέχεια πως ο ίδιος έχει αναλάβει να παίξει τον ρόλο «ενός ιστορικού που του παίρνουν συνέντευξη για το χρονιά. Είμαι πραγματικά αντιπαθητικός και θα σας αρέσει η περούκα μου».

Το Netflix δεν έχει επιβεβαιώσει τις δηλώσεις του Βρετανού ηθοποιού, ο οποίος συνεργάζεται με την πλατφόρμα streaming από το 2015. Οι δύο πρώτοι κύκλοι του «Black Mirror» είχαν κυκλοφορήσει αρχικά μέσω του Channel 4 και στην συνέχεια γυρίστηκαν άλλοι τρεις για το Netflix, καθώς και μια διαδραστική standalone ταινία, το «Bandersnatch».