Η Lady Gaga απέκτησε τα δικά της μπισκότα Oreo

lady-gaga-x-oreos-oreos
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τα ροζ μπισκότα με γέμιση πράσινη κρέμα είναι εμπνευσμένα από το «Chromatica» που κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη.

Οι εποχές που οι καλλιτέχνες περιορίζονταν στα ταπεινά μπλουζάκια και αφίσες έχουν περάσει προ πολλού και πλέον οι δυνατότητες είναι πραγματικά αμέτρητες. Τα τελευταία χρόνια αρκετοί έχουν πειραματιστεί με αλκοολούχα ποτά, με την μπύρα να έχει την τιμητική της, αλλά ορισμένοι τολμούν να πάνε λίγο παρά πέρα –ξεχωριστή περίπτωση είναι η Lady Gaga, η οποία ανακοίνωση την κυκλοφορία μπισκότων Oreo.

Τα ροζ μπισκότα με γέμιση πράσινη κρέμα είναι εμπνευσμένα από το εξώφυλλο του πρόσφατου άλμπουμ της Αμερικανίδας τραγουδίστριας με τίτλο «Chromatica», το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο. Η ανακοίνωση για τη (γλυκιά) συνεργασία της Lady Gaga έγινε μέσω βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο εμφανίζεται ο σκύλος της, ο Koji.

«Αποφάσισαν πως ήταν καλή ιδέα για ένα “Chromatica” Oreo το οποίο είναι ένα ροζ μπισκότο με πράσινη γέμιση, Koji!» αναφέρει η Gaga στο βίντεο, με τον τετράποδο φίλο της να δείχνει τον ενθουσιασμό του για τα μπισκότα. Σύμφωνα με την ανάρτηση της 34χρονης τραγουδίστριας, τα μπισκότα θα είναι σύντομα διαθέσιμα.