Μπορεί το «All I Want For Christmas Is You» να κατακτήσει και τα βρετανικά charts;

mariah-carey Carl Timpone
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Mariah Carey στηρίζει την καμπάνια ενός θαυμαστή της ώστε το κλασικό τραγούδι της να βρεθεί στη πρώτη θέση αυτή τη εορταστική περίοδο.

Το «All I Want For Christmas Is You» της Mariah Carey μπορεί να έχει σπάσει ένα σωρό ρεκόρ και να σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, όμως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή των βρετανικών singles charts.  Η υψηλότερη θέση στην οποία έχει καταταγεί η κλασική επιτυχία είναι στη δεύτερη και ένας θαυμαστής της Αμερικανίδας τραγουδίστριας αποφάσισε κάνει κάτι για αυτό.

«Κανείς δεν αξίζει περισσότερο ένα νούμερο 1 στη Μεγάλη Βρετανία από την Mariah Carey και γι’ αυτό βγήκα στην τηλεόραση και μίλησα για αυτήν την ιστορική στιγμή και την εορταστική μου βασίλισσα» έγραψε ο Jeffrey Ingold στο Twitter, παραθέτοντας απόσπασμα από ρεπορτάζ της βρετανικής τηλεόρασης για την καμπάνια του.

«Δεν μπορώ να εκφράσω πόσο συναρπαστικό είναι. Ξέρω πόση μεγάλη σημασία θα είχε στη Mariah. Νοιάζεται τόσο πολύ για τη μουσική και της και αγαπά τα Χριστούγεννα. Αυτό είναι που με κάνει να αγαπώ τα Χριστούγεννα και αυτό το τραγούδι αποτυπώνει το πνεύμα των Χριστουγέννων για τόσο κόσμο. Μετά από 26 χρόνια, επιτέλους αναγνωρίζεται και της αξίζει μια πρωτιά στη Μεγάλη Βρετανία» δήλωσε ο Ingold στην κάμερα του Channel 5.

Η είδηση δεν πέρασε απαρατήρητη από την Carey, η οποία ευχαρίστησε τον θαυμαστή εκφράζοντας την ελπίδα πως θα καταφέρει να βρεθεί στην πρώτη θέση των charts, ενώ τον χαιρέτησε για τις χορευτικές του ικανότητες. Σύμφωνα με τα επίσημα βρετανικά charts, το «All I Want For Christmas Is You» βρίσκεται στην πρώτη θέση, όμως το χωρίζουν μόλις 1.300 πωλήσεις από το «Last Christmas» των Wham!, το οποίο και αυτό, παραδόξως, δεν έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στη χώρα.