Στις αρχές του 2021 θα κυκλοφορήσει το «Robin’s Wish» για τον Robin Williams

robins-wish-robin-williams-poster
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το ντοκιμαντέρ επικεντρώνεται στις τελευταίες μέρες του θρυλικού ηθοποιού και κωμικού που αυτοκτόνησε το 2016.

Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον Robin Williams, το «Robin’s Wish», πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την ερχόμενη χρονιά. Η ταινία, την οποία σκηνοθέτησε ο Tylor Norwood, προβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε ΗΠΑ και Καναδά και τον Ιανουάριο του 2021 θα κυκλοφορήσει σε ευρωπαϊκές αίθουσες, καθώς και μέσω Amazon, Apple και άλλες πλατφόρμες streaming.

Το ντοκιμαντέρ για τον πολυαγαπημένο ηθοποιό και κωμικό, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2016 στην ηλικία των 63 ετών, επικεντρώνεται στις τελευταίες μέρες του και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τη χήρα του, Susan Schneider Williams, αλλά και στενούς συνεργάτες του, όπως τον Shawn Levy, σκηνοθέτη του «Μια νύχτα στο μουσείο».

Σχολιάζοντας την παραγωγή του ντοκιμαντέρ, η Schneider Williams δήλωσε πως η διαδικασία την βοήθησε να καταλάβει καλύτερα την άνοια με σωμάτια Lewy, την εκφυλιστική πάθηση που αντιμετώπιζε προς το τέλος της ζωής του.

Στις δηλώσεις της στο Entertainment Weekly, η χήρα του κωμικού εξήγησε πως «με την ανεκτίμητη βοήθεια από κορυφαίους ιατρικούς εμπειρογνώμονες, είδα ότι αυτό που περάσαμε ο Robin και εγώ επιτέλους έβγαζε νόημα» και τόνισε πως «αυτό που ανακάλυψα στην πορεία ήταν πολύ μεγαλύτερο από μένα και πολύ μεγαλύτερο από τον Robin».