Τι ακούει η Mariah Carey τα Χριστούγεννα;

mariah-carey Anthony Behar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Όσο είναι μαζί μου να δεν ακούνε τίποτα άλλο παρά χριστουγεννιάτικη μουσική μέχρι μετά την πρωτοχρονιά» δήλωσε η Αμερικανίδα τραγουδίστρια.

Εδώ και 26 χρόνια η Mariah Carey έχει καταφέρει και έχει μπει σε ένα ξεχωριστό κλαμπ μουσικών με το «All I Want For Christmas Is You», το οποίο θεωρείται πλέον ένα από τα πιο χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων εποχών.

Καθώς όμως η επιτυχία της δίνει αγώνα για να κατακτήσει την πρώτη θέση (και) στα βρετανικά singles charts, ο Jimmy Fallon έθεσε ένα απλό ερώτημα στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια: ποια είναι τα αγαπημένα της χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

«Είναι τόσα πολλά. Κάθε χρονιά είναι σημείο αναφοράς. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν που είναι μαζί μου να ακούει τίποτα άλλο παρά χριστουγεννιάτικη μουσική μέχρι μετά την πρωτοχρονιά. Απλά δε γίνεται» δήλωσε η Carey στη βραδινή εκπομπή του Fallon. Τα τρία αγαπημένα της τραγούδια είναι το «This Christmas» του Donny Hathaway, το «The Christmas Song» του Nat King Cole και το «White Christmas» του Bing Crosby.

Στη συνέχεια η Carey συμπλήρωσε πως της αρέσουν «όλα τα κλασικά» τραγούδια της εποχής, σχολιάζοντας πως «υπάρχουν τόσο πολλά που είναι καλά… ακόμα και το soundtrack «Το ξωτικό των Χριστουγέννων» είναι υπέροχο. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα πάντα, αλλά αυτό που πρέπει να ακούσει ο κόσμος είναι το χριστουγεννιάτικο άλμπουμ των Jackson 5».